Ψήφο στην Αριστερά ζήτησε ο πρόεδρος ης ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας κατά την περιοσδεία του στην Αχαΐα. Το Αίγιο ήταν ο πρώτος σταθμός της επίσκεψης του κ. Τσίπρα, όπου μετέβη αρχικά την Παναιγιάλεια Ένωση Συνεταιρισμών και ενημερώθηκε από τα μέλη της διοίκησης, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι αγρότες της περιοχής.

Στην συνέχεια επισκέφθηκε το εργοστάσιο της ΕΒΟ, όπου μιλώντας στους εργαζομένους τόνισε ότι «η ΕΒΟ μπορεί να αποτελέσει την ελληνική επιχείρηση που θα καλύπτει και την εθνική ασφάλεια, αλλά και δεν θα επιτρέπει να υπάρχουν μίζες και διαπλοκές με το πρόσχημα των εξοπλιστικών προγραμμάτων».

Μιλώντας στους εργαζομένους ανέφερε: «Να αναλογιστούμε την κρισιμότητα της ψήφου, ώστε να μην επιτρέψουμε να συνεχιστεί η πορεία προς την δυστυχία του ελληνικού λαού. Δώστε ψήφο στην Αριστερά για να δημιουργηθεί αριστερή κυβερνητική πλειοψηφία».

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε το εκλογικό κέντρο του κόμματος στο Αίγιο, περπάτησε στο κέντρο της πόλης μαζί με υποψηφίους βουλευτές και συνομίλησε με πολίτες, ενώ αυτή την ώρα διεξέγεται ομιλία του στην πλατεία Γεωργίου της Πάτρας.