Διπλή επίθεση κατά του προέδρου της ΝΔ, Αντώνη Σαμαρά και του επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά. «Μας χωρίζουν τρεις μέρες από τις εκλογές και δεν πρέπει να αφήσουμε να κυριαρχήσει ο λαϊκισμός και η δημαγωγία. Kάποιοι συνεχίζουν στον ίδιο καταστροφικό δρόμο, με πρωταγωνιστή τον κ. Τσίπρα, μας καλούν να παίξουμε σε μια ζαριά, όλα όσα με πόνο και κόπο κατέκτησε ο ελληνικός λαός το τελευταίο διάστημα» είπε.

«Προσπαθούν να δημιουργήσουν το "κόμμα της δραχμής", παίζοντας το παιχνίδι των κερδοσκόπων», σημείωσε και πρόσθεσε λέγοντας ότι «επικαλούνται την αριστερά, αλλά δεν έχουν το ήθος της, δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να οδηγήσουν την Ελλάδα στην απομόνωση, έξω από την ΕΕ και την ευρωζώνη» πρόσθεσε η εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ.

«Από την άλλη μεριά, ο κ. Σαμαράς επιμένει να ικανοποιήσουμε την προσωπική του ματαιοδοξία να γίνει πρωθυπουργός. Διεκδικεί την ψήφο του ελληνικού λαού δηλώνοντας "απών" από τον τηλεοπτικό διάλογο, χωρίς να δίνει συνεντεύξεις και απαντήσεις στην αγωνία της ελληνικής κοινωνίας. Απέναντι στους εκφραστές της ανευθυνότητας και του πολιτικού κυνισμού, απέναντι στα ψέματα που οδηγούν την Ελλάδα στην πτώχευση, τους Έλληνες στη φτώχεια, την πατρίδα μας στη δραχμή, το ΠΑΣΟΚ διεκδικεί την πρώτη θέση για να πετύχει τον εθνικό συναγερμό και τη συνεργασία όλων των φιλοευρωπαϊκών δυνάμεων της ευθύνης, της αλληλεγγύης και της ανάπτυξης», κατέληξε η κ. Γεννηματά.