current views are: 1

3 Μαΐου 2012
Δημοσίευση13:41

Πάνος Λειβαδάς: Η Αριστερά τρέφεται από το χάος και την ακυβερνησία

«Έχουμε μια κοινωνία σε αρρυθμία μια κοινωνία που είναι ταραγμένη. Οι άνθρωποι φοβούνται πως θα χρειαστεί να φύγουν στο εξωτερικό τα παιδιά τους», τόνισε σήμερα μιλώντας στο MEGA o Πάνος Λειβαδάς, υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής.

Δημοσίευση 13:41’
αρθρο-newpost

«Έχουμε μια κοινωνία σε αρρυθμία μια κοινωνία που είναι ταραγμένη. Οι άνθρωποι φοβούνται πως θα χρειαστεί να φύγουν στο εξωτερικό τα παιδιά τους», τόνισε σήμερα μιλώντας στο MEGA o Πάνος Λειβαδάς, υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής.

«Έχουμε μια κοινωνία σε αρρυθμία μια κοινωνία που είναι ταραγμένη. Οι άνθρωποι φοβούνται πως θα χρειαστεί να φύγουν στο εξωτερικό τα παιδιά τους», τόνισε σήμερα μιλώντας στο MEGA o Πάνος Λειβαδάς, υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής. Kαι συνέχισε: «Τα επόμενα 3 χρόνια πρέπει να πάρουμε δύσκολες αποφάσεις. Δύσκολες αποφάσεις πρέπει επίσης να υλοποιηθούν,  το ζήτημα είναι  ποιον εμπιστευόμαστε γιʼ αυτή τη δουλειά; Το ΠΑΣΟΚ που το 2009 είχε τον αέρα στα πανιά του με 11 μονάδες διαφορά και με την Νέα Δημοκρατία με εσωκομματικές διαδικασίες και κορόιδευε τον κόσμο περνώντας νομοσχέδια μόνο στα χαρτιά,  γιατί στο DNA του είχε το κράτος,  ενώ τροφή του ήταν τα δανεικά που τροφοδοτούσαν αυτή την τρέλα;».

«Για την Αριστερά, με λύπη μου λέω ότι δυστυχώς τρέφεται από το χάος και την ακυβερνησία. Προς μεγάλη μου λύπη ακούω φωνές από αστικούς δεξιούς σχηματισμούς  να μιλούν για εύκολες λύσεις. Λένε «δεν πειράζει.  Ας βγούμε ακόμη και από το ευρώ αρκεί να είμαστε ανεξάρτητοι, να είμαστε περήφανοι» Έχουν αντικαταστήσει το «λεφτά υπάρχουν»  με το «εύκολες λύσεις υπάρχουν», είπε ο κ. Λειβαδάς και εξέφρασε την ελπίδα του να υπάρχει σταθερή κυβέρνηση την επόμενη ημέρα των εκλογών.

«Η πρώτη μας επιλογή είναι αυτή αλλά δεν πρέπει να κρυφτούμε πίσω από την ευφορία και την ανακούφιση των πρώτων ημερών και αμέσως μετά να έρθουμε αντιμέτωποι με τα αδιέξοδα», πρόσθεσε.
 
«Δείτε τι έγινε με το ΠΑΣΟΚ και την επένδυση της COSCO. Όταν η κυβέρνηση της ΝΔ επιχειρούσε την ιδιωτικοποίηση των λιμανιών στον Πειραιά και στο Θριάσιο στην Ελευσίνα το ΠΑΣΟΚ και ο αρχηγός του, έκαναν ολονυκτίες για να μην πραγματοποιηθεί η επένδυση. Ορίστε τι έγινε λοιπόν.  Στον Πειραιά που προχώρησε η επένδυση, όλοι μιλούν για νέες προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής. Στην δε Ελευσίνα, που η επένδυση δεν προχώρησε, έρχονται οι άνθρωποι και με ρωτούν που θα βρουν δουλειά τα παιδιά τους» κατέληξε ο κ. Λειβαδάς. 


σχετικα αρθρα