«Παρά τα λάθη και τις παραλείψεις των τελευταίων δυόμιση ετών, σήμερα μπορούμε να ξαναβρεθούμε μαζί, να εργαστούμε μαζί, να στήσουμε ξανά όρθιο τον τόπο στα πόδια του. Να αποκαταστήσουμε τις κοινωνικές αδικίες, να γίνουμε ξανά η φωνή του μη προνομιούχου Έλληνα, να ξαναδώσουμε στην Ελλάδα μας ρόλο και προοπτική στην Ευρώπη και στον κόσμο. Να πραγματώσουμε μαζί ξανά την νέα αλλαγή που απαιτεί ο λαός μας και χρειάζεται ο τόπος», δήλωσε η υποψήφια στην περιφέρεια Αττικής με το ΠΑΣΟΚ Ελισάβετ Γράψα.
Σε ομιλία της η κυρία Γράψα εξέφρασε την πεποίθηση ότι η ενασχόληση με την πολιτική μας αφορά όλους. Όπως εξήγησε «πρόθεση μου είναι να αγωνιστώ για την περιοχή μας, να προσφέρω όλες μου τις δυνάμεις, να συμβάλλω στην αλλαγή που τόσο ανάγκη έχει ο τόπος μας σήμερα περισσότερο από ποτέ».

«Δύναμη και εφόδιό μου είναι η γόνιμη, ουσιαστική και αυθεντική σχέση που σφυρηλατήσαμε αυτά τα δύσκολα χρόνια. Κοιτάζοντάς σας στα μάτια, πιστεύω ότι στάθηκα πάντα κοντά σας και θέλω να νιώθω πως δεν διέψευσα τις προσδοκίες σας», τόνισε.