Μήνυμα προς τους ψηφοφόρους να στηρίξουν τον ίδιο και το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές της Κυριακής, ο υποψήφιος στη Β' Αθήνας, Απόστολος Κακλαμάνης. Ο πρώην πρόεδρος της Βουλής εξέφρασε τη βεβαίοττά του ότι «οι πολίτες θα εμπιστευθούν εκείνους που μπορούν να οδηγήσουν την κοινωνία και την Ελλάδα σ’ ένα ασφαλέστερο αύριο».

Ολόκληρη η δήλωση του Απόστολου Κακλαμάνη:

«Φίλε, φίλη,
   
Λίγες ώρες πριν κλείσει η προεκλογική περίοδος και ενώ καλείσαι, αφού προβληματιστείς, να εκφραστείς ως ενεργός πολίτης με την ψήφο σου στην κάλπη, θα ‘θελα να σου επισημάνω το διακύβευμα των εκλογών της 6ης Μαΐου για το μέλλον των σημερινών και των επόμενων γενεών, για το μέλλον της πατρίδας μας. Συναισθανόμενος την κρισιμότητα αυτών των στιγμών, έκρινα ότι οφείλω να είμαι παρών στη Β’ Περιφέρεια Αθηνών και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση.
   
Θέλω να εκφράσω για άλλη μια φορά την πεποίθησή μου ότι οι πολίτες θα εμπιστευθούν εκείνους που μπορούν να οδηγήσουν την κοινωνία και την Ελλάδα σ’ ένα ασφαλέστερο αύριο. Αυτή την εντολή διεκδικεί το ΠΑΣΟΚ και ο πρόεδρός μας Ευάγγελος Βενιζέλος.
   
Δίνουμε μαζί τον αγώνα, μέχρι το βράδυ της Κυριακής, δήμο-δήμο, για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ. Σπάμε το τείχος της παραπλάνησης και των στημένων δημοσκοπήσεων. Επικοινωνούμε με τους πολίτες.
   
Καθ’ όλη τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, δεν με είδες στα «πορτοπαράθυρα» της ιδιωτικής τηλεόρασης. Η πολιτική στάση καθενός μας έχει και κόστος, ιδιαίτερα όταν συγκρούεται με οικονομικοεκδοτικά συμφέροντα.
   
Αν κρίνεις θετική την προσωπική πολιτική μου διαδρομή και χρήσιμη την παρουσία μου στην επόμενη Βουλή, σε παρακαλώ να με τιμήσεις ως υποψήφιο βουλευτή στη Β’ Περιφέρεια της Αθήνας με τον έναν από τους τέσσερις σταυρούς προτίμησης που δικαιούσαι.
   
Θα ήθελα επίσης να σε παρακαλέσω να ενθαρρύνεις τους φίλους και τους γνωστούς σου να κάνουν κι αυτοί το ίδιο. Σε ευχαριστώ».