«Είμαστε πολύ επικίνδυνοι γι' αυτούς που κλέβουν τα όνειρα των παιδιών μας» είπε σε όσους χαρακτηρίζουν «επικίνδυνους» τους Ανεξάρτητους Έλληνες ο Πάνος Καμμένος στην τελευταία του προεκλογική ομιλία στη Διονυσίου Αεροπαγίτου, στην οποία πραγματοποίησε σκληρή επίθεση κατά του Ευάγγελου Βενιζέλου και του Αντώνη Σαμαρά. «Μας λένε ότι είμαστε επικίνδυνοι. Ναι, λοιπόν, είμαστε επικίνδυνοι. Είμαστε πολύ επικίνδυνοι γι' αυτούς οι οποίοι έκλεψαν τους Έλληνες. Είμαστε πολύ επικίνδυνοι γι' αυτούς που υποθήκευσαν την Ελλάδα. Είμαστε πολύ επικίνδυνοι γι' αυτούς που κλέβουν τα όνειρα των παιδιών μας» είπε ο κ. Καμμένος.

«Είμαστε πολύ επικίνδυνοι για εκείνους που τους χρηματοδοτούν νομίζοντας ότι θ' αγοράσουν σπίτι της Ελληνίδας και του Έλληνα που θα κατασχέσουν οι τράπεζες. Είμαστε επικίνδυνοι και για τα παπαγαλάκια των μέσων ενημέρωσης που νομίζουν ότι θα καθυποτάξουν τη λαϊκή βούληση» πρόσθεσε.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είπε ακόμα: «Εμείς δεν υπογράψαμε κανένα μνημόνιο. Εμείς δεν στείλαμε καμία επιστολή που να υποσχόμαστε ότι θα παραδώσουμε τη πατρίδα μας».

«Η Ελλάδα δεν παραδίδεται και ο Παρθενώνας δεν υποθηκεύεται», είπε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Ο Πάνος Καμμένος χρησιμοποίησε πολύ σκληρές εκφράσεις κατά των Ευάγγελου Βενιζέλου και Αντώνη Σαμαρά, και έκανε λόγο για «προσκυνημένους που άνοιξαν την Κερκόπορτα του Μνημονίου» και για «συμμορία συγκυβέρνησης» που συναντήθηκαν στις μυστικές λέσχες της Μπίλντερμπεργκ για να γονατίσουν την Ελλάδα, όπως υποστήριξε. Τους χαρακτήρισε, επίσης, «τοκογλύφους που δεν τους πιστεύει κανείς» και είπε ότι τις τύχες του λαού πρέπει να τις πάρουν στα χέρια τους οι Έλληνες.

«Δεν φτάνει η συγγνώμη του Βενιζέλου, δεν φτάνει η συγγνώμη, θα οδηγηθείτε όλοι στη Δικαιοσύνη και θα επιστρέψετε πίσω τα κλεμμένα που πήρατε από το μέλλον των παιδιών μας», υπογράμμισε, και είπε πως εάν κληθεί να κυβερνήσει, θα προτάξει τις ανάγκες της χώρας και μετά την εξυπηρέτηση του χρέους. Αποκάλεσε τον Αντώνη Σαμαρά «πρόεδρο του κ. Συμπιλίδη» και τόνισε ότι η ΝΔ αυτή δεν έχει σχέση με τη ΝΔ του Κωνσταντίνου Καραμανλή και το σημερινό ΠΑΣΟΚ δεν έχει σχέση με το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου που είπε ότι η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες.

«Μας είπαν ακροδεξιούς, αριστερούς και ουρά του ΠΑΣΟΚ, αλλά είμαστε μόνον Έλληνες ανεξάρτητοι», είπε. «Μη μένετε στις ταμπέλες, ελάτε στους Ανεξάρτητους Έλληνες», είπε ο Πάνος Καμμένος κάνοντας άνοιγμα στους ψηφοφόρους της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ

«Οι μισθοί και οι συντάξεις κινδυνεύουν από τους τοκογλύφους που θα μοιράσουν το βιός των Ελλήνων και όχι από εμάς. Πρώτα οι μισθοί, οι συντάξεις, τα σχολειά και τα νοσοκομεία και μετά το χρέος. Όταν μπορέσουμε θα το πληρώσουμε κι όχι όταν θέλουν αυτοί», υποστήριξε.

Ο κ. Καμμένος δεσμεύθηκε ότι θα δημιουργήσει ειδικές φορολογικές ζώνες στην ακριτική Ελλάδα, με τη φορολογία στο 5% τα πρώτα 10 χρόνια για όσους επενδύσουν αρκεί να προσλαμβάνουν Έλληνες εργαζόμενους.

Επίσης, υποσχέθηκε ότι δεν θα επιτρέψει να κατασχέσουν σπίτια οι εισπρακτικές εταιρείες από όσους δεν μπορούν να πληρώσουν τα δάνειά τους, λέγοντας ότι «θα εργαστούμε σκληρά, θα πεινάσουμε, αλλά δεν θα παραδώσουμε σε κανέναν τοκογλύφο το βιός των Ελλήνων».

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων υποστήριξε ότι «δεν φτάνει μόνον ο Τσοχατζόπουλος στη φυλακή, πρέπει να μεγαλώσουν κατά πολύ οι πτέρυγες του Κορυδαλλού» και υποσχέθηκε να παραπέμψει στη Δικαιοσύνη όσους καταχράστηκαν δημόσιο χρήμα.

Τέλος, αναφερόμενος στους παράνομους μετανάστες, είπε ότι θα καλέσει την ΕΕ να πιέσει την Τουρκία με κάθε μέσο για να εφαρμόσει τη συνθήκη επαναπροώθησης λαθρομεταναστών.

«Εάν εντός 30 ημερών δεν την εφαρμόσει, θα δώσουμε σε όλους ταξιδιωτικά έγγραφα να τους ψάξουν στο Μόναχο, στο Παρίσι και το Λονδίνο», είπε.

Στο βήμα ανέβηκε μετά ο Γιάννης Δημαράς, ο οποίος είπε ότι «την Κυριακή όσο κι αν προσπαθούν να μας εκφοβίσουν να πούμε το μεγάλο μας ''όχι''».