Τη συνεννόηση της κεντροδεξιάς με πολιτικούς όρους και οργανωτικές προϋποθέσεις ζήτησε σε συνέντευξή του σήμερα στον FLASH ο πρώην βουλευτής της ΝΔ, Ευάγγελος Αντώναρος. «Πρέπει να προχωρήσουμε με θεσμικό πλαίσιο. Δεν υπάρχει καιρός για χάσιμο. Θα πρότεινα μάλιστα να συγκληθεί άμεσα, κατά προτίμηση μέσα στο Σαββατοκύριακο, διερευρημένο συνέδριο της παράταξης, με συμμετοχή όλων των εκπροσώπων των συγγενών χώρων ώστε να συναποφασίσουμε την μελλοντική μας πορεία».

Ο κ. Αντώναρος διευκρίνισε ότι εκφράζει αυστηρά πολιτικές του απόψεις που πηγάζουν από ανησυχία για το μέλλον του τόπου και της παράταξης, που είδε τα ποσοστά της να συρρικνώνονται επειδή προφανώς δεν κατάφερε με τις προτάσεις της και το πρόγραμμά της να πείσει την πλειοψηφία των ελλήνων πολιτών.

«Έχουμε χάσει όλο το μεσσαίο χώρο, δηλαδή τους πιο προβληματισμένους πολίτες που μελετάνε με ιδιαίτερη προσοχή ιδέες και προγράμματα και δίνουν πλειοψηφική ώθηση με τη στάση τους στο ένα ή στο άλλο κόμμα».

Ο κ. Αντώναρος αρνήθηκε να πει σε ονοματολογία σχετικά με το ποιος πρέπει να μετάσχει σε αυτό το κάλεσμα και είπε  απλά ότι εκείνο που μετράει είναι να μην μείνει κανένας απ' έξω. 

Tέλος σε ερώτηση αν σχόλιο που ανάρτησε στο twitter σχετικά με τις εκλογικές επιδόσεις της ΝΔ είναι πικρόχολο, ο κ. Αντώναρος απάντησε ότι «ο σχολιασμός της πραγματικότητας ειδικά όταν πρόκειται για αριθμούς δεν μπορεί ποτέ να είναι πικρόχολος».

Οι απόψεις του κ. Αντώναρου φαίνεται να απηχούν τις απόψεις και άλλων βουλευτών της ΝΔ όπως του κ. Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη, του κ. Άρη Σπηλιωτόπουλου, του κ. Κυριάκου Μητσοτάκη και άλλων βουλευτών της εκσυγχρονιστικής πτέρυγας.