Φλωρίδης: Ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί την παρακμή της χώρας


Για την επόμενη μέρα των εκλογών και την τακτική του ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στον «Βήμα 99,5» ο πρώην βουλευτής και υπουργός του ΠΑΣΟΚ, Γ. Φλωρίδης και επεσήμανε ότι «η χώρα είναι στα ζάρια».  Ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ εξήγησε ότι παρατηρεί δύο πολιτικές τάσεις και ότι ακούει διάφορα προσχήματα και διάφορες λεκτικές κατασκευές, «τη στιγμή», σημειώνει, «που η χώρα είναι στα ζάρια, κυριολεκτικά στο χείλος του γκρεμού». 

«Ούτε καν στα πιο τρελά όνειρα του κ. Τσίπρα δεν υπάρχει αυτή η Ευρώπη», τόνισε ο κ. Φλωρίδης για το ενδεχόμενο να κάνει όσα είπε ο Αλέξης Τσίπρας, να καταγγείλει δηλάδη το Μνημόνιο και να μην επιστρέψει τα χρήματα. «Δεν υπάρχει πουθενά στον κόσμο τέτοια Ευρώπη», πρόσθεσε χαρακτηρίζοντας τον ΣΥΡΙΖΑ δήθεν ευρωπαϊκή δύναμη η οποία επί της ουσίας επιθυμεί να οδηγήσει τη χώρα εκτός ευρώ. 

Ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «εκπροσωπεί όλη την παρακμή της χώρας, όλον τον παρασιτισμό της»

Ο Γιώργος Φλωρίδης επιτέθηκε και στις «λεγόμενες ευρωπαϊκές δυνάμεις» αναφέροντας ότι « ενώ έχουν κοινοβουλευτική πλειοψηφία δεν συγκροτούν κυβέρνηση. Δηλαδή δεν αναλαμβάνουν τελικά τις ευθύνες τους να συγκροτήσουν κυβέρνηση και προσπαθούν να σώσουν τα κόμματά τους κι όχι τη χώρα». 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο