Τις τελευταίες ώρες υπάρχει έντονη φημολογία ότι οσονούπω θα δημοσιοποιηθεί η ατζέντα του κ. Άκη Τσοχατζόπουλου. Στην ατζέντα, όπως ισχυρίζονται καλά πληροφορημένες πηγές, περιέχονται πλήθος στοιχείων αλλά και ονόματα πολιτικών και δημοσιογράφων οι οποίοι εικάζεται ότι εμπλέκονται με τον έναν ή τον άλλον τρόπο στις «δουλειές» του πρώην Υπουργού του ΠΑΣΟΚ.

Οι ίδιοι κύκλοι υποστηρίζουν ότι υπάρχει έντονος προβληματισμός στα ανώτατα κλιμάκια της δικαιοσύνης εάν πρέπει αυτή την ώρα να προβούν οι αρμόδιοι δικαστικοί παράγοντες σε μια τέτοια, πρώτου μεγέθους, αποκάλυψη. Η επιχειρηματολογία η οποία διατυπώνεται από τους μετριοπαθείς δικαστικούς λειτουργούς στηρίζεται στο γεγονός της κρίσης που διέρχεται αυτή την ώρα το πολιτικό σύστημα.

Γιατί μια τέτοια αποκάλυψη θα επιβάρυνε έτι περαιτέρω το ήδη νοσηρό κλίμα. Αντιθέτως η άλλη πλευρά υποστηρίζει ότι τώρα είναι ο καλύτερος χρόνος προκειμένου να διαφανεί ότι η Δικαιοσύνη δεν μετέχει σε πολιτικά παιχνίδια. Οι επόμενες ώρες πάντως είναι κρίσιμες αφού αναμένεται να αποφασισθεί ποια από τις δυο απόψεις τελικώς θα επικρατήσει.

ΤαΧα