Το διακύβευμα των εκλογών είναι αν θα κρατήσουμε την πατρίδα μας, την εθνική κυριαρχία και την εδαφική μας ακεραιότητα, υπογράμμισε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, κατά την ομιλία του στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του κόμματός του.
Εμείς, τόνισε, δεν παίρνουμε εντολές από τραπεζίτες, αλλά από τα μάτια των παιδιών μας και θα αντισταθούμε στην παράδοση της Ελλάδας.

Σήμερα, συνέχισε, δώσαμε όρκο στου νόμους του ελληνικού κράτους, αλλά για να υπάρχει κράτος πρέπει να υπάρχει εθνική κυριαρχία και εδαφική ακεραιτότητα και για να υπάρχουν αυτά, πρέπει να υπάρχει μία ελληνική κυβέρνηση με εντολή του ελληνικού λαού.

Ο λαός στις 6 Μαΐου είπε όχι στο μνημόνιο, όχι στην κατοχή και ανέτρεψε τη μεταπολίτευση του '74, παρά τη λάσπη και τα χτυπήματα κάτω από τη μέση που δεχθήκαμε και τον αποκλεισμό μας από σχεδόν όλα τα Μέσα Ενημέρωσης, ανέφερε μεταξύ άλλων ο επικεφαλής των Ανεξάρτητων Ελλήνων.

Κατά την ομιλία του εξάλλου, ο Πάνος Καμμένος ανακοίνωσε επίσης ότι τις επόμενες μέρες πολλά κινήματα πολιτών θα συστρατευθούν με τους Ανεξάρτητους Πολίτες για τις εκλογές του Ιουνίου.