current views are: 1

19 Μαΐου 2012
Δημοσίευση15:55

Τάσος Γιαννίτσης: Κάποιοι παίζουν την Ελλάδα στη ρουλέτα

Τον βαθύ προβληματισμό του για την πορεία της χώρας εκφράζει ο τέως υπουργός Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης, λέγοντας ανοικτά ότι κάποιοι παίζουν την τύχη της Ελλάδας στη ρουλέτα. 

Δημοσίευση 15:55’
αρθρο-newpost

Τον βαθύ προβληματισμό του για την πορεία της χώρας εκφράζει ο τέως υπουργός Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης, λέγοντας ανοικτά ότι κάποιοι παίζουν την τύχη της Ελλάδας στη ρουλέτα. 

Τον βαθύ προβληματισμό του για την πορεία της χώρας εκφράζει ο τέως υπουργός Εσωτερικών Τάσος Γιαννίτσης, λέγοντας ανοικτά ότι κάποιοι παίζουν την τύχη της Ελλάδας στη ρουλέτα.  Μιλώντας στο Βήμα της Κυριακής ο κ. Γιαννίτσης λέει χαρακτηριστικά: «Η λαϊκή βούληση απέρριψε στο 81% τη ΝΔ, στο 83% τον ΣΥΡΙΖΑ και στο 87% το ΠΑΣΟΚ. Όμως η λαϊκή αυτή βούληση δεν άρεσε».

Ο τέως υπουργός Εσωτερικών τονίζει ότι κινητήριος μοχλός της διεξόδου από την κρίση είμαστε εμείς οι ίδιοι. «Θα ήμασταν σήμερα σε καλύτερη κατάσταση αν εδώ και πέντε χρόνια είχαμε καταλάβει τι πρέπει εμείς να κάνουμε».

«Αποκτήσαμε τη μεγαλύτερη διεθνή εξειδίκευση στο να καταστρέφουμε σε χρόνο ρεκόρ το κέντρο της πρωτεύουσας, να κλείνουμε μικρομεσαίους, να διώχνουμε μαζικά τουρίστες, να φοβίζουμε τους πολίτες, να δημιουργούμε απόγνωση στους νησιώτες, να απορροφά το κράτος κάθε ρευστότητα για τα ελλείμματά του και να κλαίμε γιατί υποφέρουν οι πολίτες».

Σχετικά με το δίλημμα ευρώ ή δραχμή ο κ. Γιαννίτσης υπογραμμίζει ότι τα διλήμματα προσγειώνουν στην πραγματικότητα, αφού θυμίζουν ότι ο κόσμος δεν είναι όπως τον φανταζόμαστε. 

Για το χώρο της Κεντροαριστεράς, τέλος, αναφέρει: «Πλήρωσε ιστορικά την έμμονη άρνησή του να συνθέσει διάφορες λύσεις που θα αντιστοιχούσαν στα κοινωνικά προβλήματα».

Πηγή: in.gr


σχετικα αρθρα