Κάλεσμα στον ελληνικό λαό «να ολοκληρώσει τη νίκη του» απηύθυνε ο Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στην Κεντρική Πολιτική Επιτροπή του Συνασπισμού, θέτοντας παράλληλα ως στόχο την «καθαρή νίκη» στις εκλογές της 17ης Ιουνίου. Ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ έκανε λόγο για «χυδαία επιχείρηση προπαγάνδας» που έχει ενιαίο κέντρο ενορχήστρωσης και στόχο το ΣΥΡΙΖΑ.  «Οι τοποτηρητές της τρόικας, αυτοί οι ακούραστοι καταστροφολόγοι και εκβιαστές στήνουν την επιχείρηση ''συκοφαντήστε τον ΣΥΡΙΖΑ, τρομοκρατήστε τον λαό''», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αντί, όπως είπε, για επί της ουσίας απαντήσεις από ΝΔ και ΠΑΣΟΚ στα ερωτήματα που έθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με τις μειώσεις μισθών και συντάξεων, τις συλλογικές συμβάσεις και τη μετενέργεια, αλλά και τις τράπεζες, ο ΣΥΡΙΖΑ «δέχεται κάθε λογής επιθέσεις και διαστρεβλώσεις» στις θέσεις και στις προτάσεις του.

Υποστήριξε επίσης ότι «επιχειρούν με όλες τις δυνάμεις τους συντεταγμένες, να βάλουν για πολλοστή φορά το τρομοκρατικό δίλημμα στον λαό ''Μνημόνιο ή έξοδος από το ευρώ'', ''Ευρώ ή δραχμή''» και τόνισε ότι οι εκλογές στις 17 Ιουνίου θα είναι ένα δεύτερο δημοψήφισμα για την κατάργηση του Μνημονίου.

Σχετικό Θέμα: 

Αλέξης Τσίπρας: Το Μνημόνιο δεν θα υπάρχει στις 18 Ιουνίου