Σφοδρή επίθεση κατά του κ. Αντώνη Σαμαρά και πρώην βουλευτών του ΛΑΟΣ που προσχώρησαν στη Νέα Δημοκρατία εξαπέλυσε σήμερα ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης. Ο Αντώνης Σαμαράς έχει έλλειμμα ηθικής επισήμανε μιλώντας σήμερα το πρωί στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 και στη συνέχεια επέρριψε την ίδια κατηγορία και σε όσους από τους πρώην βουλευτές του κόμματός του αποχώρησαν για να ενταχθούν στη Νέα Δημοκρατία.

«Τα παιδιά είχαν συνεννοηθεί. Αλλωστε, οι κύριοι Γεωργιάδης και Πλεύρης είναι στην ίδια πολιτική σάρκα» ανέφερε χαρακτηριστικά, ο κ. Καρατζαφέρης.

«Εμείς», τόνισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, «θα κατέβουμε με σύνθημα στις εκλογές «με πατριώτες ή με προδότες»».

«Εδώ και καιρό είχα καταλάβει πως παίζουν παιχνίδι», είπε ο κ. Καρατζαφέρης μιλώντας για την τρόικα που δρούσε εντός του κόμματος και τόνισε πως κάποιοι αποχώρησαν γιατί υπήρξαν «αντιπαροχές», κάποια ανταλλάγματα δηλαδή.

Ο κ. Καρατζαφέρης αποκάλυψε πως υπήρξαν δυο επαφές του με τον Αντώνη Σαμαρά στις οποίες όπως είπε επέμεινε στην αυτοτελή συνεργασία των κομμάτων και όχι στη συγχώνευση.

«Πήρα το μάθημά μου» τόνισε ο κ. Καρατζαφέρης δηλώνοντας πως θα αλλάξει η προεκλογική στρατηγική του κόμματος και πως ο ΛΑΟΣ θα καταφέρει στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση να μπει στη Βουλή.