Ολοκληρώθηκε στις 6 το απόγευμα η σύσκεψη που είχε ο πρωθυπουργός, Παναγιώτης Πικραμμένος με τον τέως πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο και μέλη της κυβέρνησης ενόψει της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη. Νωρίτερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, συναντήθηκε με τον πρωθυπουργό στο Προεδρικό Μέγαρο. Ειδικότερα, ο υπηρεσιακός πρωθυπουργός είχε σύσκεψη με τον τέως πρωθυπουργό Λουκά Παπαδήμο, τον υπουργό Οικονομικών Γιώργο Ζανιά, τον υπουργό Ανάπτυξης Γιάννη Στουρνάρα, τον υπουργό Επικρατείας Αντώνη Αργυρό, τον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημήτρη Τσιόδρα, τον διευθυντή του Διπλωματικού Γραφείου του πρωθυπουργού πρέσβη Δημήτρη Παρασκευόπουλο, τον διευθυντή του Πρωθυπουργικού Γραφείου Άκη Σκέρτσο, και τον επικεφαλής του Γραφείου Στρατηγικού Σχεδιασμού Γιώργο Παγουλάτο.

Νωρίτερα, ο κ. Πικραμμένος συναντήθηκε με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τον οποίο ενημέρωσε για τις επαφές του με τους πολιτικούς αρχηγούς.

Εξερχόμενος από το Προεδρικό Μέγαρο ο κ. Πικραμμενος ρωτήθηκε αν είναι αισιόδοξος ή απαισιόδοξος για τη Σύνοδο. 

Απάντησε ότι «δεν είναι ούτε αισιόδοξος ούτε αισιόδοξος», διευκρινίζοντας ότι το βασικό είναι να υπάρξει σύνθεση όλων των απόψεων.