current views are: 1

24 Μαΐου 2012
Δημοσίευση12:09

ΣΥΡΙΖΑ κατά διαπλοκής: Το κράτος χάνει 500 εκατ. ευρώ από τα κανάλια

Δεν κρύβει την ενόχλησή του ο ΣΥΡΙΖΑ από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε από τα ΜΜΕ το διήμερο ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στη Γαλλία και τη Γερμανία.

Δημοσίευση 12:09’
αρθρο-newpost

Δεν κρύβει την ενόχλησή του ο ΣΥΡΙΖΑ από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε από τα ΜΜΕ το διήμερο ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στη Γαλλία και τη Γερμανία.

Δεν κρύβει την ενόχλησή του ο ΣΥΡΙΖΑ από τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε από τα ΜΜΕ το διήμερο ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στη Γαλλία και τη Γερμανία. «Στο ταξίδι του Τσίπρα έχει παραβιαστεί η δημοσιογραφική δεοντολογία και έχει γίνει απόπειρα να συσκοτιστεί η προσπάθεια που έγινε», δηλώνει ανώτερο στέλεχος της Κουμουνδούρου και στενός συνεργάτης του Προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ταυτοχρόνως προσθέτει ότι «το κίνημα της διαπλοκής είναι συγκεκριμένο» και τονίζει: «Xρήμα για παραγωγή ενημέρωσης, ενημέρωση για παραγωγή πολιτικής και πολιτική για παραγωγή χρήματος».

Σε ότι αφορά στην χθεσινή δήλωση του Νίκου Παππά, διευθυντή του πολιτικού γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, σχετικά με την αδειοδότηση του Mega, στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζουν ότι τα κανάλια λειτουργούν με προσωρινές άδειες που έχει εγκρίνει το ΣτΕ, ότι ακόμη και το ίδιο το ΔΝΤ έχει ζητήσει αυτό το καθεστώς να σταματήσει καθώς το κράτος χάνει 500 εκατ. ευρώ από την μη προκήρυξη των αδειοδοτήσεων.

Την ίδια στιγμή προθέτουν ότι αν ο ΣΥΡΙΖΑ κερδίσει τις εκλογές της 17ης Ιουνίου και σχηματίσει κυβέρνηση, θα προχωρήσει στην αδειοδότηση των καναλιών.

Σχετικό Θέμα:

«Πόλεμος» του ΣΥΡΙΖΑ με Έθνος, Μπόμπολα και Mega


σχετικα αρθρα