Την προσχώρηση στις τάξεις του ΛΑΟΣ και την κάθοδο στα ψηφοδέλτια του κόμματος, πρώην στελεχών της ΔΗΣΥ και της ΝΔ, ανακοίνωσε σήμερα ο Γιώργος Καρατζαφέρης. Συγκεκριμένα ανακοινώθηκε η προσχώρηση και η κάθοδος στο ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας Αττικής, του κ. Σπύρου Ταμήλια, ο οποίος στις εκλογές της 6ης Μαΐου, είχε κατέλθει υποψήφιος στην ίδια Περιφέρεια με το ΔΗΣΥ.

Ο κ. Ταμήλιας είναι Πολιτικός Επιστήμων, έφεδρος αξ/κος Καταδρομών - Αλεξιπτωτιστών και έχει εργαστεί 35 χρόνια στην εκπαίδευση (ΚΕΣ Ερευνών Ψυχολογίας).

Επίσης, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ ανακοίνωσε την προσχώρηση στο κόμμα από τη Ν.Δ. και την κάθοδό της στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας της κυρίας Τσάρου- Σωτηροπούλου Ελισάβετ, Δικηγόρου, πτυχιούχου Πολιτικών Επιστημών.

Η κυρία Τσάρου – Σωτηροπούλου, ήταν Υπεύθυνη Επιτροπής Κρητών της Ν.Δ, μέχρι την προσχώρησή της στις τάξεις του ΛΑΟΣ.

Παράλληλα, νέα πρόσωπα μπαίνουν στα ψηφοδέλτια του κόμματος. Στις τάξεις του ΛΑΟΣ προσχώρησε και θα κατέλθει στο ψηφοδέλτιο της Β’ Αθηνών ο κ. Νίκος Γεωργαντζόγλου, πρόεδρος της ΚΑΕ –ΑΕΚ.

Παράλληλα ο Γιώργος Καρατζαφέρης ανακοίνωσε την υποψηφιότητα στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του κ. Καψοκαβάδη Αλέξανδρου, καθηγητή Καλών Τεχνών.