"Λερναία Ύδρα" χαρακτήρισε τα συμφέροντα που λυμαίνονται τον χώρο της Υγείας ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, υποδεχόμενος σήμερα τον υπουργό Υγείας, Άθλησης και Διατροφής Ανδρέα Λοβέρδο.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας αναγνώρισε τη δυσκολία του έργου του υπουργού και ευχήθηκε να επιτύχει, διότι, όπως είπε, "είναι σημαντικό για την κοινωνική συνοχή". "Τα έχετε βάλει με τη Λερναία Ύδρα. Ελπίζω να είναι επιτυχής ο αγώνας που κάνετε, γιατί είναι σημαντικό για την κοινωνική συνοχή", πρόσθεσε ο κ. Παπούλιας.

Από την πλευρά του ο κ. Λοβέρδος αναφέρθηκε στη δυσκολία που αισθάνεται, "γιατί έχω κάποια πολύ σοβαρά πράγματα να κάνω στο πλαίσιο της κυβέρνησης" και σημείωσε με έμφαση: "Αισθάνομαι, κύριε πρόεδρε, ότι πολλές φορές στην Ελλάδα συζητάμε σαν να ξεπεράσαμε τα προβλήματά μας, σαν να τελειώσαμε τη δύσκολη διαδρομή, ενώ είμαστε ή στην αρχή ή στο μέσον. Πάντως, σίγουρα δεν την τελειώσαμε. Και αυτό προσθέτει δυσκολίες, στις δυσκολίες που έχουμε. Και θέλω να σας πω ορισμένα πράγματα πιο συγκεκριμένα".- .