«Εξτρεμισμός και αντιφάσεις χαρακτηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ», δήλωσε η Ντόρα Μπακογιάννη και ζήτησε από τον Αλέξη Τσίπρα «επειδή τον καίει η αλήθεια, ας πάρει επιτέλους καθαρή πολιτική θέση για το φαινόμενο της τρομοκρατίας».
«Να τοποθετηθεί όμως και για τις αμετανόητες λογικές σημαντικών στελεχών του, που υποστηρίζουν ότι ο Δημήτρης Κουφοντίνας βοήθησε τη Δημοκρατία και ότι δεν μετανιώνουν που υπερασπίστηκαν τον Γιωτόπουλο» ανέφερε η Ντόρα Μπακογιάννη, κατηγορώντας στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ότι απέναντι στα γεγονότα αυτά υπεκφεύγουν ή απαντούν με ύβρεις και συκοφαντίες ή δικαιώνουν όσα η ίδια λέει.

«Όλα αυτά, όμως, προσβάλλουν βίαια τη μνήμη 71 νεκρών και 580 τραυματιών που ήταν θύματα της τρομοκρατίας στον τόπο μας» καταλήγει στη δήλωσή της η Ντόρα Μπακογιάννη.

ΣΥΡΙΖΑ: Αρνούμαστε να παρακολουθήσουμε την κ. Μπακογιάννη

Ο ΣΥΡΙΖΑ αρνείται να παρακολουθήσει τον δρόμο της κ. Μπακογιάννη, «που συνιστά μια προσπάθεια πολιτικής αξιοποίησης των θυμάτων της τρομοκρατίας» απάντησε ο πολιτικός σχηματισμός στις νέες βολές της κ. Ντόρας Μπακογιάννη.

Η κυρία Μπακογιάννη που συστρατεύθηκε με τη ΝΔ, αναστέλλοντας τη λειτουργία του κόμματός της, έδωσε συνέχεια στην κόντρα με το ΣΥΡΙΖΑ, μετά τις κατηγορίες της κατά στελεχών του πολιτικού σχηματισμού, που, όπως υποστήριξε, «ήταν μάρτυρες υπέρ κατηγορουμένων της 17 Νοέμβρη στο δικαστήριο».

«Η ζώη είναι ιερή και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να την αφαιρεί για οποιοδήποτε λόγω από τον οποιοδήποτε» προσθέτει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ, απαντώντας στην κ. Μπακογιάννη, η οποία ζήτησε του ζήτησε να πάρει «καθαρή πολιτική θέση για το φαινόμενο της τρομοκρατίας».