Πάνω από 18.000 ευρώ στοίχισε ένα διήμερο ταξίδι της Βίκυς Σταμάτη με τον αδελφό της, στην Κωνσταντινούπολη, όπως αποκαλύπτεται από τις σημειώσεις του Άκη Τσοχατζόπουλου που έρχονται στη δημοσιότητα. Tην ίδια ώρα, ο πρώην υπουργός, σύμφωνα με τις σημειώσεις του, αποκαλούσε τον εαυτό του «ελεγχόμενο ωραίο υπουργό». Σύμφωνα με τον skai.gr, στα νέα έγγραφα γίνεται φανερό πως ο Άκης Τσοχατζόπουλος είχε μία εταιρεία προκειμένου να ξεπλένει ποσά. Αυτή η εταιρεία λοιπόν, μέσα σε επτά ημέρες, «ξέπλυνε» 6,3 εκατομμύρια δολάρια, σύμφωνα με την έρευνα του ΣΔΟΕ από τις κινήσεις των λογαριασμών.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει ακόμη ένα έγγραφο στο οποίο ο Άκης Τσοχατζόπουλος αποκαλεί τον εαυτό του «ωραίο».

«Οι ενδείξεις που συνδέουν άμεσα μέρος των παράνομων πληρωμών που έγιναν μέσω της Ferostaal με αποδέκτες την εταιρεία Τορκάσο και συνδέουν με τον ελεγχόμενο ωραίο υπουργό», γράφει ο ίδιος στο ημερολόγιο του!

Στις νέες αποκαλύψεις είναι και αποδείξεις από διαμονή σε ξενοδοχείο της Κωνσταντινούπολης της Βίκυς Σταμάτη με τον αδελφό της και φαίνονται πληρωμές για δύο βραδιές 18.000 ευρώ. 

Σημειώνεται ότι ο πρώην υπουργός θα βρεθεί ενώπιον του Πειθαρχικού Συμβουλίου των φυλακών καθώς σωφρονιστικοί υπάλληλοι βρήκαν στην κατοχή του κινητό τηλέφωνο.