Στο νησί της Ρόδου πραγματοποιεί περιοδεία ο πρόεδρος της Νές Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, όπου έχει επαφές με τον κόσμο και με στελέχη του κόμματος, ενώ σε δηλώσεις του άφησε σαφείς αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ. Ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε: «Δεν είναι ελπίδα να αυξάνεις τους φόρους, να διώχνεις επενδύσεις, να τα βάζεις με τους εθνικούς σου πρωταθλητές, τον Τουρισμό και τη Ναυτιλία, και με τις εξαγγελίες σου, να κατεβάζεις την ελληνική σημαία από εκατοντάδες πλοία. Παρακμή είναι. Ελπίδα είναι να δημιουργείς καινούργιες θέσεις εργασίας, αξιοποιώντας τα πλεονεκτήματα του τόπου.

Δεν είναι ελπίδα να προσκαλείς ανοιχτά στη χώρα σου όλου του κόσμου τους λαθρομετανάστες για να τους χαρίσεις ελληνική ταυτότητα και διαβατήριο. Τριτοκοσμικό είναι! Ελπίδα είναι το αυτονόητο δικαίωμα κάθε Έλληνα πολίτη στην ασφάλεια.

Δεν είναι ελπίδα να οδηγήσεις την Ελλάδα έξω από την Ευρώπη και το ΝΑΤΟ και τους Έλληνες στην απομόνωση. Εθνική καταστροφή είναι.

Ελπίδα είναι η συστράτευση όλων των δημιουργικών δυνάμεων της κοινωνίας, ώστε με εθνικό σχέδιο να αλλάξουμε όσα πλέον δεν αντέχουμε. Για να ξεπεράσουμε τις μεγάλες δυσκολίες και να βγάλουμε την Πατρίδα μας από την κρίση τη βαθειά.

Αυτή η μάχη είναι μάχη όλων των Ελλήνων και θα την κερδίσουμε!».

Ο κ. Σαμαράς επισκέφθηκε τα χωριά Καλλυθιές και Μαλώνα όπου συζήτησε με κατοίκους τα προβλήματα που τους απασχολούν ενώ στη συνέχεια περιόδευσε στο κέντρο της πόλης. Επισκέφθηκε επίσης το στρατηγείο της 95 ΑΔΤΕ, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ρόδου και την αστυνομική Διεύθυνση Δωδεκανήσου καθώς και τον μητροπολίτη Ρόδου κκ Κύριλλο.

Στις 19:00 ο κ. Σαμαράς θα έχει συνάντηση με νέους για να συζητήσει μαζί τους θέματα και ζητήματα που τους απασχολούν.
TAGS