«Πιστεύω ότι για αυτό που έγινε σήμερα το πρωί στην εκπομπή του κ. Γ. Παπαδάκη ταιριάζει ο τίτλος από βιβλίο του Γκαμπριέλ Γκαρσία Μαρκές «Το χρονικό ενός προαναγγελθέντος θανάτου» ανέφερε η υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου σχολιάζοντας την βίαιη επίθεση που δέχτηκε η ίδια με ποτήρι νερού αλλά και η Λιάνα Κανέλλη, η οποία γρονθοκοπήθηκε από τον υποψήφιο της Χρυσής Αυγής, Ηλία Κασιδιάρη. Νωρίτερα, μήνυση κατά του Ηλία Κασιδιάρη κατέθεσε η κυρία Δούρου επισκεπτόμενη τα γραφεία της ΓΑΔΑ.

«Ήταν αναμενόμενο ότι θα συνέβαινε κάτι προκλητικό για την ελληνική Δημοκρατία και την ελληνική παράδοση» συμπλήρωσε σε δηλώσεις της στο Mega.
 
«Οδυνηρό παράδοξο σήμερα και αποτέλεσμα της διάλυσης της Παιδείας ότι στα έδρανα της ελληνικής βουλής να βρίσκονται δίπλα - δίπλα ο Μανώλης Γλέζος και νεοναζί. Δυστυχώς επιβεβαιωθήκαμε στο ΣΥΡΙΖΑ οταν είχαμε προβλέψει πριν δύο χρόνια έκρηξη βίας και κρίση της Δημοκρατίας εξαιτίας του οικονομικού σπαραγμού. Ακουγόταν τότε πολυτελές το αίτημα για Δημοκρατία».