Η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει στην ευρωζώνη, αλλά θα πρέπει να αποδεσμευτεί από τους δυσμενείς όρους του μνημονίου, τόνισε ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης.

Μιλώντας στα Χανιά, ο κ. Κουβέλης, τόνισε ότι η χώρα δικαιούται και βάση μιας συγκεκριμένης προοδευτικής πολιτικής να βρει δρόμους διεξόδου και να ξεφύγει από τα αδιέξοδα που έχει περιέλθει με συνευθύνη του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ.

Πρόσθεσε ότι η ΔΗΜΑΡ θα κάνει ό,τι μπορεί ώστε η χώρα να κυβερνηθεί ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι «δίνουμε λευκή επιταγή και λευκή εξουσιοδότηση».

Επεσήμανε ότι η ΔΗΜΑΡ διεκδικεί να υπάρξει κυβέρνηση σημειώνοντας ότι ο τόπος πρέπει να κυβερνηθεί στη βάση μιας συγκεκριμένης προγραμματικής συμφωνίας την οποία το κόμμα του έχει προτείνει και μάλιστα με επτά συγκεκριμένες θέσεις.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ συναντήθηκε με εκπροσώπους παραγωγικών φορέων στο επιμελητήριο της πόλης επισημαίνοντας την ανάγκη επανεκκίνησης της οικονομίας με το ξεκίνημα, όπως είπε, μιας αναπτυξιακής και παραγωγικής διαδικασίας και την θέσπιση μιας ολοκληρωμένης πολιτικής για τη στήριξη της μικρομεσαίας και της μεγαλύτερης επιχείρησης.
TAGS