Επίθεση με σκληρούς χαρακτηρισμούς πραγματοποίησε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Γιάννης Μιχελάκης στον υποψήφιο βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Στρατούλη, κατηγορώντας τον ότι διαστρεβλώνει την αλήθεια και επειλεί τη χώρα με νέες εκλογές. «Είναι ντροπή για τον κ. Στρατούλη να μιλά για “ψευτιές” και “διαστρέβλωση”, την ώρα που ψεύδεται και διαστρεβλώνει. Είπε ευθέως ότι αν ο κ. Κουβέλης δεν στηρίξει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, “ η χώρα πάει σε εκλογές”. Αν νομίζει ότι μπορεί και να εκβιάζει, απειλώντας με νέες εκλογές και ταυτόχρονα, να αρνείται και να βρίζει, κάτι δεν πάει καλά. Και να το κοιτάξει» είπε ο κ. Μιχελάκης.

«Και επειδή τα ντοκουμέντα υπάρχουν, του θυμίζουμε ό,τι είπε κατά λέξη: «Ο Κουβέλης είπε ότι σε κάθε περίπτωση θα συμβάλλει να έχει κυβέρνηση η χώρα. Αν δεν βοηθήσει, εφόσον είναι πρώτος ο ΣΥΡΙΖΑ, να σχηματιστεί κυβέρνηση Αριστεράς, η χώρα πάει σε εκλογές» ανέφερε ο εκπρόσωπος της ΝΔ παραθέτοντας και σχετικό βίντεο των δηλώσεων.

Ο κ. Στρατούλης απάντησε στη συνέχεια: «Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη. Ο κ. Μιχελάκης απολογούμενος προφανώς δημόσια στον κ. Σαμαρά, στον οποίο έδωσε για πολιτική αξιοποίηση διαστρεβλωμένες δηλώσεις μου και έτσι τον εξέθεσε, συνεχίζει στον ίδιο δρόμο κάνοντας νέα χειρότερη διαστρέβλωση.

Στο τέλος θα του δοθεί και το πρώτο βραβείο της προεκλογικής ψευδολογίας και λασπολογίας σε βάρος του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ.

Επιτέλους ας δει ο ίδιος το βίντεο της εκπομπής, να ζητήσει συγνώμη από τον ελληνικό λαό για τα ψεύδη του και ας πάψει να λειτουργεί ως κοινός πολιτικάντης της δεκαετίας του 50».