Σφοδρή επίθεση στο ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο πρόεδρος της Δράσης Στέφανος Μάνος, λέγοντας ότι  «έχει αυτοαναγορευτεί σε προστάτη του συνδικαλιστικού κατεστημένου του δημόσιου τομέα και των πανεπιστημίων».
Μιλώντας σε συγκέντρωση στην πλατεία Κεραμεικού, ο κ. Μάνος υποστήριξε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ  δεν θα διακινδυνεύσει να ακυρώσει το μνημόνιο και τους εφαρμοστικούς νόμους, όπως υποσχέθηκε, όχι γιατί αυτό θα βλάψει την Ελλάδα, αλλά γιατί θα θέσει σε κίνδυνο τα απίστευτα προνόμια των προστατευόμενων του.

Παράλληλα, κατηγόρησε τη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ, τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΔΗΜΑΡ ότι «υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια» ενώ κάλεσε τους πολίτες να «μαυρίσουν το ψέμα».

«Η ευθύνη που φέρουν ΠΑΣΟΚ και ΝΔ για την κατάντια της Ελλάδας είναι ανυπολόγιστη. Και όμως, και τα δύο κόμματα δεν έμαθαν και δεν κατάλαβαν. Συνεχίζουν τα ίδια και πάλι τα ίδια. Το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να θεριεύει ο ΣΥΡΙΖΑ. Κατηγορούν τον ΣΥΡΙΖΑ για όσα παραπλανητικά και ψεύτικα υπόσχεται, τη στιγμή που τα ίδια παραπλανητικά και ψεύτικα υπόσχονται και αυτά», ανέφερε χαρακτηριστικά.