Από τη Δευτέρα θα υπάρχει κυβέρνηση που θα καταργήσει τα μνημόνια, διαμήνυσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων στο Μενίδι.
Ειδικότερα, ο κ. Καμμένος υπογράμμισε ότι «στις 17 Ιουνίου θα ανατρέψουμε τους τοκογλύφους και τα τσιράκια τους», και κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ ότι υπέγραψαν την εκχώρηση εθνικής κυριαρχίας.

Υποστήριξε εξάλλου ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν ελέγχονται από τους «Χριστοφοράκους και τους μιζαδόρους της μεταπολίτευσης».

Σημείωσε ότι το κόμμα του υποστηρίζει την κατάργηση των μνημονίων, την άρση ασυλίας, την κατάργηση δανειακών συμβάσεων, την άμεση ανακήρυξη ΑΟΖ και την επιτροπή λογιστικού ελέγχου.

«Αν αυτές οι προϋποθέσεις γίνουν δεκτές θα συμμετάσχουμε στη κυβέρνηση και εφόσον σε αυτή δεν συμμετέχουν Σαμαράς και Βενιζέλος, οι οποίοι έβαλαν την υπογραφή τους», πρόσθεσε.

Για τους παράνομους μετανάστες, είπε ότι δεν θα μείνει ούτε ένας στην Ελλάδα και σημείωσε ότι θα δοθεί προτεραιότητα στην ασφάλεια στις γειτονιές.