Είμαστε η ελπίδα για την Ευρώπη, δήλωσε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, από την Αλεξανδρούπολη όπου και άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

«Από τον Έβρο, τον ακριτικό Έβρο και την Θράκη, την Θράκη που αποτελεί την βάση του αμυντικού κορμού της ασπίδας του ελληνισμού, του κορμού Θράκη - Αιγαίο - Κύπρος, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στέλνουμε ένα μήνυμα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

 

Ο φόβος είναι αυτός που σε κάνει να κερδίζεις πιθανώς μια μάχη.Η ελπίδα είναι αυτή που σε κάνει να κερδίζεις τον πόλεμο.

 

Σήμερα οι Ελληνίδες και οι Έλληνες είμαστε η ελπίδα για την Ευρώπη απέναντι στη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Είμαστε η ελπίδα για να αποδείξουμε ότι οι αξίες είναι πολύ πιο δυνατές από τους τραπεζίτες και τους τοκογλύφους.

 

Σε εμάς ελπίζουν η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι λαοί της Ευρώπης. Θα πρέπει να σταθούμε δίπλα τους, όπως στέκονται οι Έλληνες.

 

Χθες η Εθνική μας ομάδα, την οποία και συγχαίρω θερμά, απέδειξε ότι για να μείνει στο Ευρώ (Euro), αυτό που χρειάζεται είναι αυτοπεποίθηση, ενότητα, αποφασιστικότητα και αγώνας. Όχι φόβος και ηττοπάθεια. Έτσι παραμένεις στο Euro».