Σφοδρή επίθεση του Χρήστου Λάσκου, μέλους της Πολιτικής Γραμματείας του Συνασπισμού, ενάντια στη ΔΗΜΑΡ για την απόφασή της να λάβει μέρος στη νέα κυβέρνηση.
Με δηλώσεις του στο ραδιοσταθμό «ΚΟΚΚΙΝΟ 105,5» το στέλεχος του ΣΥΝ υπήρξε έντονα επικριτικό σε ό,τι αφορά τις επιλογές του Φώτη Κουβέλη και του κόμματός του. Δε δίστασε μάλιστα να επαναλάβει για τρεις φορές ότι προσωπικά εκτιμά πως πρόκειται για μία «επιλογή ντροπής».

Ο κύριος Λάσκος τόνισε ότι η συμμετοχή της ΔΗΜΑΡ στην κυβέρνηση αντιστοιχεί στο να «πήγαινε κόντρα στη λαϊκή ενότητα στη Χιλή υποστηρίζοντας τους δεξιούς» ή μοιάζει ως να «στεκόταν απέναντι στο κίνημα της Αλληλεγγύης στην Πολωνία». Για τους μυημένους στη συγκεκριμένη ορολογία, οι αναλογίες που χρησιμοποιήθηκαν έχουν ξεχωριστή βαρύτητα και συνιστούν «δηλητηριώδη βέλη» κατά της ΔΗΜΑΡ.

Για το στέλεχος του ΣΥΝ, οι πρόσφατες εκλογές αποτύπωσαν «πρωτοφανών διαστάσεων» ταξικές μετατοπίσεις, γεγονός που ωφέλησε το ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κατά το Χρήστο Λάσκο διατηρεί την πιο ξεκάθαρη με ταξικούς όρους στάση.
Πηγή: Left.gr
TAGS