Στο νοσοκομείο Υγεία διακομίσθηκε εκτάκτως ο υπουργός Οικονομικών Βασίλης Ράπανος έπειτα από λιποθυμικό επεισόδιο. Ο κ. Ράπανος υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, ενά αναβλήθηκε η προγραμματισμένη ορκωμοσία του ως υπουργός Οικονομικών.
Ο κ. Ράπανος ο οποίος είχε αισθάνθει αδιαθεσία το βράδυ της Πέμπτης αποφάσισε να επισκεφθεί το νοσοκομείο Υγεία σήμερα το πρωί ώστε να υποβληθεί σε εξετάσεις. Τον συνόδευε η σύζυγός του.

Οι γιατροί δεν βρήκαν κάτι ανησυχητικό για την υγεία του και ο νέος υπουργός Οικονομικών επισκέφθηκε το γραφείο του στην Εθνική Τράπεζα προκειμένου να φροντίσει και τις τελευταίες εκκρεμότητες λίγες ώρες πριν την ορκωμοσία του.

Το μεσημέρι ωστόσο αισθάνθηκε εκ νέου δυσφορία αλλά και έντονους πόνους ενώ είχε εφιδρώσεις. Ο κ. Ράπανoς μεταφέρθηκε εσπευσμένα ξανά στο νοσοκομείο Υγεία και αναμένεται να περάσει το βράδυ εκεί.

Το ιατρικό ανακοινωθέν του νοσοκομείου: «Ο κ. Βασίλειος Ράπανος εισήχθη σήμερα 22/6/2012 εκτάκτως στο Νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ λόγω έντονων κοιλιακών πόνων, ιλίγγων, ναυτίας, εφιδρώσεων και καταβολής. Η κατάσταση του έχει σταθεροποιηθεί. Θα υποβληθεί στις δέουσες εξετάσεις για τη διακρίβωση των αιτίων της κατάστασης του».

Η ορκωμοσία του Βασίλη Ράπανου η οποία ήταν αρχικώς προγραμματισμένη για σήμερα στις 19.30, αναβλήθηκε.