current views are: 1

26 Ιουνίου 2012
Δημοσίευση09:22

Βενιζέλος: Το μήνυμα που πρέπει να στείλουμε στη Σύνοδο Κορυφής είναι η τήρηση των δεσμεύσεών μας

Ολοκληρώθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο η συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

Δημοσίευση 09:22’
αρθρο-newpost

Ολοκληρώθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο η συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια.

Ολοκληρώθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο η συνάντηση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελου Βενιζέλου με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Κάρολο Παπούλια. Στο επίκεντρο της συνάντησης βρέθηκε η κρίσιμη Σύνοδος Κορυφής που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη και στην οποία θα δώσει το παρόν ως επικεφαλής της ελληνικής αντιπροσωπείας ο κ. Παπούλιας.

«Θεώρησα υποχρέωσή μου να του παρουσιάσω τις απόψεις μου καθώς όλοι οι ευρωπαίοι ηγέτες θα περιμένουν από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας το μήνυμα της Ελλάδας. Το μήνυμα θα είναι ότι σεβόμαστε τις δεσμεύσεις μας με τους εταίρους, δεν θα προχωρήσουμε σε μονομερείς ενέργειες, αλλά θα διεκδικήσουμε μια αναθεώρηση της σύμβασης. Πρόκειται για μια φιλική προς την ανάπτυξη δημοσιονομική πολιτική που πρέπει να επιτευχθεί» διευκρίνισε ο κ. Βενιζέλος.

Ερωτηθείς για το όνομα του νέου υπουργού Οικονομικών, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δήλωσε ότι: «Ο πρωθυποργός είναι υπέυθυνος για τη σύνθεση της κυβερνησής του. Εμείς είμαστε έτοιμοι να δεχθούμε οποιοδήποτε πρόσωπο κλειδί προτείνει ο κ. Σαμαράς και πληροί τις προυποθέσεις καταλληλότητας. Πρέπει να συντάξουμε και την ομάδα διαπραγμάτευσης που πρέπει να στηρίξει ο ελληνικός λαός».


σχετικα αρθρα