Οι πληρωμές για τα φάρμακα έπρεπε να γίνει αποκλειστικά με κρατικούς πόρους και όχι από τις ίδιες τις εισφορές των εργαζομένων, υποστήριξε η γ.γ. της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα μετά τη συνάντησή της με την Ομοσπονδία Συλλόγων Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας (ΟΣΥΠΑ). Όπως δήλωσε, δεν είναι δυνατό «να μετακομίζεις από τις τσέπες του ενός» για να τις δώσεις στις τσέπες του άλλου, καθώς έτσι τα ασφαλιστικά θα γκρεμιστούν και πρόσθεσε: «Εν πάση περιπτώσει ας μην πλήρωναν τοκοχρεολύσια».

Για άλλη μια φορά επανέλαβε την θέση του ΚΚΕ, την αντίθεση δηλαδή στην αποκρατικοποίηση της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας και τις ιδιωτικοποιήσεις αεροδρομίων.

Η κυρία Παπαρήγα μίλησε για σύνδεση του ζητήματος με τον τουρισμό αλλά και με θέματα που έχουν σχέση με τα κυριαρχικά δικαιώματα της χώρας. «Μας ανησυχεί πάρα πολύ γιατί γνωρίζουμε ότι υπάρχει σχεδιασμός η ευθύνη του FIR να περάσει σε άλλες χώρες, σε άλλο έδαφος, είτε στην Ιταλία, είτε στη Ρουμανία», σημείωσε. Τέλος, διαβεβαίωσε την ΟΣΥΠΑ ότι αυτό είναι από τα θέματα που θα τεθεί στη Βουλή επώνυμα