Ανακοινώθηκε στο πλαίσιο της Εθνικής Συνδιάσκεψης του ΠΑΣΟΚ, η έναρξη λειτουργίας της ιστοσελίδας www.anasistasipasok.gr, μέσω της οποίας καλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι να συμμετέχουν σε μια διευρυμένη συζήτηση για τη δημιουργία των νέων θέσεων του Κινήματος. Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, «με κεντρικό μήνυμα "η σκέψη σου, πολιτική μας πρόταση",  το anasistasipasok.gr αποσκοπεί στο να αποτελέσει έναν δυναμικό χώρο συνάντησης, διαβούλευσης, επικοινωνίας, ενημέρωσης και αυτό-οργάνωσης, όσων επιθυμούν να συμβάλουν στην ανασύσταση του κινήματος. Κάθε φίλος μπορεί να συμμετάσχει είτε σχολιάζοντας τα θέματα συζήτησης που προτείνονται για προβληματισμό και συζήτηση είτε θέτοντας νέα θέματα γενικού ή τοπικού ενδιαφέροντος».

Στην ιστοσελίδα θα υπάρχει μια βάση η οποία θα φιλοξενεί, εν είδει «ημερολογίου», εκδηλώσεις που θα γίνονται σε όλη την Ελλάδα και θα αφορούν στην ανασύσταση του κινήματος.

Στόχος της λειτουργίας της ιστοσελίδας, σύμφωνα με το ΠΑΣΟΚ, είναι να διατυπωθούν νέες ιδέες και απόψεις, οι οποίες θα αποτελέσουν τη βάση της συζήτησης για τη διαμόρφωση της φυσιογνωμίας αλλά και της νέας διάρθρωσης του ΠΑΣΟΚ.

Όπως υπογραμμίζει το εναρκτήριο κείμενο της ιστοσελίδας, «Το μόνο που παραμένει αδιαπραγμάτευτο είναι η αποφασιστική μας διάθεση για ανασύσταση. Ανασύσταση των δομών, των ιδεών, των σχέσεων, των προτάσεων και των πολιτικών μας».

Στο anasistasipasok.gr μπορεί όποιος επιθυμεί να εγγράφεται μέλος του ΠΑΣΟΚ.