current views are: 1

9 Ιουλίου 2012
Δημοσίευση05:52

Σίμος Κεδίκογλου: Ο Τσίπρας υποκινεί τον Φωτόπουλο!

Νέα επίθεση στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, κατηγορώντας τον ότι υποκινεί τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Νίκο Φωτόπουλο να απειλεί με απεργίες και διακοπές ρεύματος.

Δημοσίευση 05:52’
αρθρο-newpost

Νέα επίθεση στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, κατηγορώντας τον ότι υποκινεί τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Νίκο Φωτόπουλο να απειλεί με απεργίες και διακοπές ρεύματος.

Νέα επίθεση στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Σίμος Κεδίκογλου, κατηγορώντας τον ότι υποκινεί τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, Νίκο Φωτόπουλο να απειλεί με απεργίες και διακοπές ρεύματος. Στην ανακοίνωσή του ο κ. Κεδίκογλου αναφέρει: «Δεν πέρασε ούτε μία μέρα από την απειλή του μέσα στη Βουλή και ο κ. Τσίπρας αποκαλύπτεται. Βάζει το alter ego του, τον κ. Φωτόπουλο, να απειλήσει εν μέσω καύσωνα τον ελληνικό λαό με απεργίες και μπλακ – άουτ. Φυσικά, δεν περιμένουμε από τον κ. Τσίπρα να αποδοκιμάσει τον κ. Φωτόπουλο, άλλωστε αυτός τον υποκινεί.

Το μόνο βέβαιο είναι, ότι η κυβέρνηση δεν θα αφήσει απροστάτευτους τους πολίτες και τις ευπαθείς ομάδες, δεν θα επιτρέψει τα παιχνίδια με τη δημόσια υγεία, δεν θα αφήσει να πληγεί και πάλι ο τουρισμός μας. Η κυβέρνηση δεν θα υποκύψει σε απειλές και εκβιασμούς».

Νωρίτερα, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε ότι «η κριτική του κ. Τσίπρα είναι σαν τις εναλλαγές του χαμαιλέοντα και πρόσθεσε πως ο κρατισμός και ο λαϊκισμός δεν είναι η απάντηση στα προβλήματα, αλλά η συνταγή που μας έφερε στο σήμερα».

Παράλληλα, συμπλήρωσε ότι «η διαβούλευση με τους εταίρους θα είναι μια μακρά και δύσκολη διαδικασία», σημειώνοντας πως αυτή τη στιγμή είμαστε τελείως εκτός στόχων και το πρωτεύον είναι να δείξουμε πως κάνουμε βήματα προς τη σωστή κατεύθυνση.

«Πρώτιστο χρέος είναι να καταστεί η Ελλάδα ανεξάρτητη οικονομικά και επισήμανε πως για να είμαστε πειστικοί πρέπει να κάνουμε και πράξεις. Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση. Προτιμάμε να περάσουμε το παιχνίδι στην επίθεση, να περάσουμε σε αποκρατικοποιήσεις, πείθοντας έτσι τους εταίρους μας», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σε ερώτηση σχετικά με το ενδεχόμενο νέων περικοπών σε μισθούς και συντάξεις ο κυβερνητικός εκπρόσωπος απάντησε πως καταβάλλεται κάθε προσπάθεια να μην υπάρξει άλλη θυσία, ενώ για το ζήτημα της μετενέργειας επισήμανε πως αυτή τη στιγμή η κυβέρνηση δεν έχει στα χέρια της τα όπλα που χρειάζονται για να θέσει αυτό το θέμα.


σχετικα αρθρα