current views are: 1

13 Ιουλίου 2012
Δημοσίευση12:12

Νίκος Νικολόπουλος: Την απάντηση στο «τρελός ή παλικάρι» θα την δώσει ο λαός

Για «ποταμό» παραπολιτικής αερολογίας και συνωμοσιολογίας σε βάρος του κάνει λόγο ο πρώην υφυπουργός Εργασίας, Νίκος Νικολόπουλος.

Δημοσίευση 12:12’
αρθρο-newpost

Για «ποταμό» παραπολιτικής αερολογίας και συνωμοσιολογίας σε βάρος του κάνει λόγο ο πρώην υφυπουργός Εργασίας, Νίκος Νικολόπουλος.

Για «ποταμό» παραπολιτικής αερολογίας και συνωμοσιολογίας σε βάρος του κάνει λόγο ο πρώην υφυπουργός Εργασίας, Νίκος Νικολόπουλος. Με αφορμή τις δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, Σίμου Κεδίκογλου, ο βουλευτής της ΝΔ τονίζει ότι αντιπαρέρχεται όλες τις επικρίσεις που δέχεται, που όπως αναφέρει δεν τον πτοούν, ούτε τον αφορούν.

Ο κ. Νικολόπουλος, απαντώντας στις αιχμές που άφησε ο Σίμος Κεδίκογλου, σχολιάζει:

«Την απάντηση στο ερώτημα «τρελός ή παλικάρι» θα την δώσει μόνο ο λαός και η ιστορία. Είμαι βέβαιος πάντως ότι αυτού του είδους την…. «πολιτική επιχειρηματολογία» που αναπτύσσει εις βάρος μου δεν επικροτεί, ούτε ο Πρωθυπουργός, ούτε οι άλλοι δύο πολιτικοί αρχηγοί, που στηρίζουν την κυβέρνηση που ο ίδιος εκπροσωπεί».

Ταυτόχρονα, τονίζει ότι ο ίδιος προτιμά να ασχοληθεί «με τα πολύ σοβαρά και δύσκολα» και αυτά, όπως εξηγεί, «δεν είναι άλλα από την ανάγκη, αυτή η τρικομματική κυβέρνηση να επαληθεύσει τις εξαγγελίες της και να δικαιώσει τις ελπίδες του λαού».

«Θα παρότρυνα και όλους τους άλλους να ασχοληθούν με αυτά που έχουν να κάνουν με την επιβίωση του μέσου Έλληνα, αλλά αυτό δεν μπορώ και να το επιβάλω», καταλήγει.


σχετικα αρθρα