Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης δήλωσε, σήμερα, ότι στην κυβέρνηση δεν υπάρχει κανένα ρήγμα και πως τα τρία κόμματα που στηρίζουν την κυβέρνηση προωθούν το έργο της. Μιλώντας στη ΝΕΤ, ο κ. Κουβέλης υποστήριξε πως η συνεργασία των τριών πολιτικών αρχηγών δεν υποκαθιστά κανένα, συντονίζει, εξετάζει πολιτικά και προωθεί εκείνα που πρέπει να υπάρξουν», ξεκαθαρίζοντας πως ισχύει στο ακέραιο η συμφωνία για την επιμήκυνση και τηνεπαναδιαπραγμάτευση του Μνημονίου.

O πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ επιτέθηκε στο ΣΥΡΙΖΑ,και αναφερόμενος στα μισθολόγια τόνισε ότι «όπου υπάρχουν μισθολογικές ακρότητες θα αντιμετωπισθούν».

Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ αναφερόμενος στην απόφαση για σύνδεση του τέλους ακινήτων με το λογαριασμό της ΔΕΗ, τόνισε πως δεν πρέπει να κόβεται το ρεύμα σε όποιον δεν πληρώνει το τέλος.

«Αυτό που συζητείται είναι αν αυτό το τέλος θα ενσωματωθεί ή αν θα αποτελεί ξεχωριστό σημείωμα στο λογαριασμό της ΔΕΗ. Το λέω αυτό με το δεδομένο ότι είναι άλλο πράγμα να μη σου κόβουν το ρεύμα και δεν πρέπει να κόβεται το ρεύμα και δε θα κόβεται το ρεύμα και άλλο πράγμα αυτό το βάρος του ειδικού τέλους», είπε χαρακτηριστικά ο Φώτης Κουβέλης.