Σύσκεψη στην Ιπποκράτους με τους ευρωβουλευτές του ΠΑΣΟΚ είχε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, στην οποία συζητήθηκαν οι εξελίξεις στην Ευρωπαϊκή Ένωση, στην Ελλάδα, αλλά και στο κόμμα. Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν το ζήτημα της αναθεώρησης της δανειακής σύμβασης, το σχέδιο για την έξοδο από την κρίση και οι επαφές της Ελλάδας με τους ευρωπαϊκούς θεσμούς και τα κράτη-μέλη.

Παράλληλα, έγινε συζήτηση γύρω από τους παράγοντες που διαμορφώνουν τους ευρωπαϊκούς συσχετισμούς, καθώς επίσης και για την επιχειρηματολογία που πρέπει να αξιοποιείται σχετικά με την Ελλάδα, την ελληνική οικονομία και τις προσπάθειες του ελληνικού λαού.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν στη σύσκεψη, από την οποία απουσίαζε ο ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Δημήτρης Δρούτσας, λόγω απουσίας του στο εξωτερικό ήταν και για την ανάγκη για έντονη συνεργασία με την Ομάδα Σοσιαλιστών-Δημοκρατών και το PES (Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα), αλλά και η σύνδεση των ευρωβουλευτών του ΠΑΣΟΚ με τους εισηγητές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της παράταξης στην ελληνική Βουλή.