current views are: 1

24 Ιουλίου 2012
Δημοσίευση11:51

Ευάγγελος Βενιζέλος: Η Ελλάδα δεν εκβιάζει και δεν εκβιάζεται

Μήνυμα πως η «Ελλάδα δεν εκβιάζει και δεν εκβιάζεται» έστειλε σε όσους κάνουν λόγο για ελληνική χρεοκοπία και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας σήμερα στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματός του.

Δημοσίευση 11:51’
αρθρο-newpost

Μήνυμα πως η «Ελλάδα δεν εκβιάζει και δεν εκβιάζεται» έστειλε σε όσους κάνουν λόγο για ελληνική χρεοκοπία και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας σήμερα στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματός του.

Μήνυμα πως η «Ελλάδα δεν εκβιάζει και δεν εκβιάζεται» έστειλε σε όσους κάνουν λόγο για ελληνική χρεοκοπία και ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας σήμερα στην Πολιτική Γραμματεία του κόμματός του. Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι η κατάσταση στην ευρωζώνη δυστυχώς επιδεινώνεται και για το λόγο αυτό οι τελευταίες αποφάσεις της συνόδου κορυφής χάνουν την δυναμική τους.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι πρέπει να σταματήσει η διαρκής συζήτηση που εκφράζεται ως αμφισβήτηση και εκρεμμότητα απο τα διεθνή ΜΜΕ και όχι μονο για το αν η Ελλαδα θα ειναι εντος ή εκτός ευρώ.

«Η συζήτηση αυτή αντιβαίνει το πλαίσιο της ΕΕ και εξουδετερώνει υπονομεύει τις προσπάθειες μας. Η Ελλάδα δεν εκβιάζει και δεν εκβιάζεται και επιδιώκει να συνεχιστεί η προβλεπόμενη συζήτηση και διαδικασία για την αξιολόγηση και αναθεώρηση των όρων», είπε χαρακτηριστικά.

Ταυτόχρονα, ο κ. Βενιζέλος επεσήμανε ότι «η Ελλάδα είναι αποφασισμένη να βγεί από την κρίση προωθώντας τις μεταρρυθμίσεις αλλά και υλοποιώντας τις δημοσιονομικές δεσμεύσεις. Γι’ αυτό τον λόγο απαιτείται ένα επικαιροποιημένο μεσοπρόθεσμο έως τις 31/12/2016. Το ΠΑΣΟΚ στηρίζει την κυβέρνηση μακράς πνοής 4ετιας προσφέρουμε την εμπειρία μας αλλά φυσικά δεν μπορούμε να υποκαταστήσουμε τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς και περιμένουμε αποτελέσματα».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι η αντιπολίτευση στην Ελλάδα σε μια τόσο κρίση περίοδο προσδοκά και προκαλεί το αδιέξοδο. «Το μηνυμα μας προς τους έλληνες πολίτες είναι η αντίσταση κατα της δημαγωγίας λαικισμού και συνομωσιολογίας αλλά και απέναντι στην αντιπολίτευση η οποία όχι μονο δεν βοηθά αλλα λειτουργει μειωτικά και ανευθυνα».


σχετικα αρθρα