Γιάννης Βρούτσης: Οι περικοπές θα ανταποκρίνονται στο κριτήριο της δικαιοσύνης


Τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, συνάντησε σήμερα ο υπουργός Εργασίας, Γιάννης Βρούτσης, με σκοπό την ενημέρωση του πρώτου σχετικά με τις πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει, αλλά και τις δράσεις που πρόκειται να υλοποιήσει το υπουργείο Εργασίας ως προς την περιστολή των δαπανών του.
Ο Γιάννης Βρούτσης υπογράμμισε ότι δεδομένης της κρισιμότητας της συγκυρίας για την Ελλάδα, θα παρθούν οι αποφάσεις που χρειάζονται, όμως  «ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει με δίκαιο τρόπο» διευκρίνισε, αφού, όπως εξήγησε, «όταν υπάρχει δικαιοσύνη τα μέτρα είναι πιο ήπια».

Ο αρμόδιος για τα εργασιακά θέματα υπουργός, σημείωσε πως το υπουργείο του έχει αναλάβει να φέρει εις πέρας το 44% του συνολικού πακέτου των 11,5 δισ. ευρώ που χρειάζεται να περικοπούν, εμφανιζόμενος όμως βέβαιος πως με τις ορθές δράσεις η Ελλάδα  θα εξέλθει της κρίσης.

O κύριος Βρούτσης αυτή την ώρα συναντάται με τον υπουργό Οικονομικών, Γιάννη Στουρνάρα, με τις συζητήσεις για τις περικοπές, αλλά και τη λογική δικαιοσύνης που είναι απαραίτητο να διακρίνει τα ούτως ή άλλως επώδυνα μέτρα,να κυριαρχεί στο μεταξύ τους διάλογο.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Ενημερωθείτε πρώτοι για τα τελευταία νέα, αποκλειστικά ρεπορταζ και ειδήσεις απο όλο τον κόσμο