current views are: 1

25 Ιουλίου 2012
Δημοσίευση14:17

Ρένα Δούρου: Η επαναδιαπραγμάτευση εγκαταλείφθηκε από την κυβέρνηση

«Από την Κυριακή της 17ης Ιουνίου η λέξη διαπραγμάτευση, ως δια μαγείας, εξαφανίστηκε από τα χείλη του κ. Σαμαρά» ανέφερε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, μιλώντας στον Βήμα Fm.

Δημοσίευση 14:17’
αρθρο-newpost

«Από την Κυριακή της 17ης Ιουνίου η λέξη διαπραγμάτευση, ως δια μαγείας, εξαφανίστηκε από τα χείλη του κ. Σαμαρά» ανέφερε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, μιλώντας στον Βήμα Fm.

«Από την Κυριακή της 17ης Ιουνίου η λέξη διαπραγμάτευση, ως δια μαγείας, εξαφανίστηκε από τα χείλη του κ. Σαμαρά» ανέφερε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Ρένα Δούρου, μιλώντας στον Βήμα Fm. «Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν μάχεται σαν Δον Κιχώτης απέναντι σε ανεμόμυλους που δεν υφίστανται. Πάντα υπάρχουν περιθώρια διαπραγμάτευσης. Το ερώτημα είναι με ποιά στρατηγική» είπε.

Η κυρία Δούρου ανέφερε: «Χρησιμοποιήσατε, πολύ παραστατικά, τις λέξεις διαπραγμάτευση, επαναδιαπραγμάτευση, απαγκίστρωση. Το επίδικο είναι ότι από την Κυριακή της 17ης Ιουνίου η λέξη διαπραγμάτευση, ως δια μαγείας, εξαφανίστηκε από τα χείλη του κ. Σαμαρά. Λόγω της ασθένειας του που του εύχομαι, για άλλη μια φορά, ταχεία ανάρρωση, είχαν την εμπειρία όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες να διαβάσουν μια επιστολή, όπου και εκεί απουσίαζε, εννοώ αντί της φυσικής του παρουσίας, η επιστολή που εστάλη στο Συμβούλιο της Ευρώπης η λέξη επαναδιαπραγμάτευση. Και ξέρουμε πάρα πολύ καλά, προσθέτοντας σ αυτά και τις δηλώσεις του αρμόδιου υπουργού Οικονομικών κ. Στουρνάρα όπου μας είπε ότι αφού από εκεί δεν θέλουν να διαπραγματευτούν ας αφήσουμε για μια άλλη φορά, ότι αυτές οι λέξεις που αθροίσατε, ούτως η άλλως , απουσιάζουν από την υπάρουχα κυβερνητική στρατηγική».

«Αυτή τη στιγμή χρειάζεται μια στιβαρή κυβέρνηση, με ένα συγκεκριμένο σχέδιο, με ισχυρή βούληση διαπραγμάτευσης και με διεθνείς συμμαχίες. Σας ρωτώ εγώ, ρητορικό είναι το ερώτημα, βλέπετε να υπάρχει τίποτα από τα τρία» πρόσθεσε.


σχετικα αρθρα