Συνεχίζοντας το οδοιπορικό με τις κυλιόμενες δημοσκοπήσεις που διενεργούν τα κόμματα για λογαριασμό των υποψηφίων δημάρχων στην Αττική, διαπιστώνεται ότι δεν θα υπάρξουν σοβαρές ανακατατάξεις στο λεκανοπέδιο πλην εξαιρέσεων.

Στο δήμο Φιλοθέης -Ψυχικού, προηγείται ο υποψήφιος της Ν.Δ αν και δηλώνει ανεξάρτητος κ. Π. Χαροκόπος έναντι του Π. Ξυριδάκη επίσης ανεξάρτητου που υποστηρίζεται και από τον Συνασπισμό. Ακολουθεί η κ. Ράπτη ο κ. Καμάρας του ΠΑΣΟΚ και ο κ. Οικονομίδης.
Στη Γλυφάδα, οι δημοσκοπήσεις φέρνουν τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη πρώτο έναντι του κ. Κόκκορη  και ακολουθούν η Α. Λυγνού, και ο Στέλος Λανδράκης.  Στη Βούλα - Βουλιαγμένη και Βάρη, προηγείται ο Γρ. Κασιδόκωστας που υποστηρίζεται σιωπηρά από το ΠΑΣΟΚ και μάχη γίνεται για τη δεύτερη   Κυριακή μεταξύ των υποψηφίων Κάσδαγλη και Αποστολάτο.
Στο δήμο Κηφισιάς προηγείται σταθερά ο νυν δήμαρχος Νίκος Χιωτάκης. 
Στο Δήμου Σαρωνικού  η μάχη που δίνεται είναι στην ουσία για τη δεύτερη Κυριακή ανάμεσα στον κ. Φιλήππου και την σύζυγο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης Χρ. Χριστοφάκη. Το κακό για την ίδια είναι ότι στο δεύτερο γύρω εκτός θα παραμείνει ο υποψήφιος της Ν.Δ.
Στο Δήμο Μαρκοπούλου στα Μεσόγεια προηγείται σύμφωνα με τις έρευνες, ο Νίκος Σουρμπάτης με το συνδυασμό Ανθρώπινη πόλη, λύσεις ζωής.