Συνάντηση με τον Ευάγγελο Βενιζέλο είχε σήμερα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ στην Ιπποκράτους ο πρώην υπουργός, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, έπειτα από πρωτοβουλία του στελέχους του ΠΑΣΟΚ. Σύμφωνα με τον κ. Χρυσοχοΐδη, στην κατ΄ιδίαν συνάντηση τέθηκαν επί τάπητος αφενός η κοινοβουλευτική τακτική του κόμματος, αφετέρου το κρίσιμο ζήτημα των αποκρατικοποιήσεων.

Ειδικότερα σχετικά με τις αποκρατικοποιήσεις- τομέα στον οποίο ο πρώην υπουργός έδινε μεγάλη έμφαση και κατά τη διάρκεια της θητείας του στην ηγεσία του υπουργείου Ανάπτυξης, ο κ. Χρυσοχοΐδης έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ επισημαίνοντας πως προκύπτουν ορισμένα ζητήματα διαφάνειας.

«Στη συνάντηση έθεσα το ζήτημα των αποκρατικοποιήσεων με αφορμή ορισμένες πτυχές που είδαν πρόσφατα το φως της δημοσιότητας, γεννώντας ερωτήματα και εγείροντας ζητήματα διαφάνειας», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης μετά το ραντεβού που είχε με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Σημειώνεται ότι το θέμα της ΑΤΕbank θα συζητηθεί στη διάρκεια της συνεδρίασης εργασίας της ΚΟ του ΠΑΣΟΚ, το πρωί της Τρίτης.