Εξοργισμένοι είναι οι επιτελείς του Ευάγγελου Βενιζέλου με τις κινήσεις κορυφαίων στελεχών. Επισημαίνουν, καταρχάς, την επιλογή της Άννας Διαμαντοπούλου να χρησιμοποιήσει τις επικείμενες αλλαγές στο νόμο για τα πανεπιστήμια για να μιλήσει για νέο κόμμα, από τις υγιείς δυνάμεις του τόπου! Θεωρούν ότι είναι τεράστιο λάθος της πρώην υπουργού να μιλά για τον προηγούμενο νόμο σαν να είναι δικός της. Στο πλαίσιο αυτό, σημειώνουν πως η στάση της είναι αλαζονική και δείχνει σκοπιμότητα. Ίσως και τον εκνευρισμό της γιατί δεν εξελέγη στη Βουλή και γιατί είναι η μοναδική υπουργός τα τελευταία χρόνια που δεν μπόρεσε να μοιράσει βιβλία. 

Εκνευρισμός υπάρχει και με την επιλογή του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη να βγάλει ανακοίνωση πως ζήτησε και είδε τον Ευάγγελο Βενιζέλο. Σημειώνουν πως πρόκειται για τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του κόμματος. Σε κάθε περίπτωση, λένε ότι «αν ο Μιχάλης ήταν υπουργός δε θα ανησυχούσε για τη διαφάνεια της πώλησης της Αγροτικής». Η αιχμή είναι προφανής.

Για τους επιτελείς της Ιπποκράτους ενοχλητική είναι και η στάση του Ανδρέα Λοβέρδου. Ο οποίος κάνει διακοπές και αφήνει να γίνονται διαρροές πως τον καλούν στα σπίτια τους στελέχη που αναζητούν την τύχη τους εκτός ΠΑΣΟΚ. Για τον πρώην υπουργό ισχύει, λένε, η ρήση του Ευάγγελου Βενιζέλου πως όλοι θα πρέπει να ξεκαθαρίσουν μέσα τους και στον κόσμο αν είναι ΠΑΣΟΚ ή όχι. 

Τ.Χ