current views are: 1

29 Αυγούστου 2012
Δημοσίευση11:39

Κεφαλογιάννης: Δεν υπάρχει παρέμβαση από την ηγεσία της ΝΔ στην εκλογή Γραμματέα

Στις εσωκομματικές «ζυμώσεις» για την εκλογή του νέου Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε ο βουλευτής του κόμματος, Μανώλης Κεφαλογιάννης, σε δηλώσεις του στον Βήμα FM, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κανενός είδους υπονόμευση της υποψηφιότητας του Νικήτα Κακλαμάνη από τη Συγγρού.

Δημοσίευση 11:39’
αρθρο-newpost

Στις εσωκομματικές «ζυμώσεις» για την εκλογή του νέου Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε ο βουλευτής του κόμματος, Μανώλης Κεφαλογιάννης, σε δηλώσεις του στον Βήμα FM, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κανενός είδους υπονόμευση της υποψηφιότητας του Νικήτα Κακλαμάνη από τη Συγγρού.

Στις εσωκομματικές «ζυμώσεις» για την εκλογή του νέου Γραμματέα της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε ο βουλευτής του κόμματος, Μανώλης Κεφαλογιάννης, σε δηλώσεις του στον Βήμα FM, τονίζοντας ότι δεν υπάρχει κανενός είδους υπονόμευση της υποψηφιότητας του Νικήτα Κακλαμάνη από τη Συγγρού. «Δεν υπάρχουν αντίπαλοι. Ο κ. Κακλαμάνης είναι αγαπητός και ξεχωριστός κοινοβουλευτικός και κοινωνικός φίλος» είπε, ενώ σε ερώτηση για το αν αποδέχεται τις καταγγελίες του για υπονόμευση της υποψηφιότητάς του ανέφερε: «Σε κάθε εκλογική αναμέτρηση σε κάθε δημοκρατική διαδικασία υπάρχει προτίμηση των στελεχών για κάποια πρόσωπα για κάποιες θέσεις. Ασφαλώς υπάρχουν κάποια θέματα τα οποία μπορεί να ενοχλούν κάποιους από τους υποψηφίους όπως είμαι εγώ η όπως είναι ο κ. Κακλαμάνης αλλά αυτά είναι μέσα στα πλαίσια της δημοκρατικής διαδικασίας και, βεβαίως, την επόμενη μέρα νομίζω ότι δεν υπακούει κανένας. Μα ασφαλώς είναι 600 άνθρωποι αυτοί που θα ψηφίσουν είναι άνθρωποι με προσωπικότητα με θέσεις ευθύνης όπως είναι βουλευτές, υπουργοί, δήμαρχοι, πρόεδροι Επιμελητηρίων, νεολαία όπου θα υπάρχουν θέσεις προτίμησης».

Για το αν υπάρχει υποκίνηση από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας είπε: «Σε αυτές τις διαδικασίες αλίμονο κι να υπήρχε παρέμβαση από την ηγεσία. Δεν υπάρχουν τέτοια θέματα. Αλλά όλα τα στελέχη έχουν την προτίμησή τους όσοι ψηφίσουν και θα βρούμε και πάρα πολλά λευκά η ασταύρωτα ψηφοδέλτια, όπου με αυτό τον τρόπο θα εκφράσουν την προτίμησή τους στη κάλπη».

Για τα νέα μέτρα ο κ. Κεφαλογιάννης είπε ότι «πρώτα–πρώτα να δούμε τα μέτρα για να τα κρίνουμε. Δεν τα έχουμε δει ακόμα. Αλλά αν είναι οι περικοπές στις συντάξεις ίδιες γιατί εγώ δεν πιστεύω ότι θα πάμε σε περικοπές του ΟΓΑ που είναι τριακόσια ευρώ, με αυτόν που παίρνει τετρακόσια ευρώ κι έχει δέκα χιλιάδες ένσημα η παίρνει πεντακόσια ευρώ με αυτόν που παινεί τρεις και τέσσερις και πέντε χιλιάδες ευρώ αν έχει διάφορες συντάξεις τότε τα μέτρα είναι οριζόντια κι είναι άδικα. Αν αυτός που πληρώνει πχ πεντακόσια ευρώ δώσει 2% κι αυτός που παίρνει τρεις συντάξεις θα χάσει το 20% δεν είναι οριζόντια τα μέτρα. Βεβαίως είναι σκληρά για όλους, έχουν κάνει τον προγραμματισμό της ζωής τους έχουν αναλάβει υποχρεώσεις στο σπίτι και στα παιδιά τους θα είναι μια δυσκολία για όλους».


σχετικα αρθρα