Εντυπωσιασμένος από την απήχηση της πρωτοβουλίας του υποψήφιου δημάρχου Πειραιά Βασίλη Μιχαλολιάκου, με τη συμβολική δημιουργία παιδότοπων στη Μαρίνα Ζέας, στα Καμίνια και στα Μανιάτικα του Πειραιά, δήλωσε ο Αντώνης Σαμαράς, ο οποίος επισκέφτηκε στη συνέχεια το Κερατσίνι και τα Καμίνια.

Συνοδευόμενος από τον υποψήφιο για το Δήμο του Πειραιά, ο πρόεδρος της ΝΔ περπάτησε στην κεντρική αγορά των Καμινίων και συνομίλησε με καταστηματάρχες και κατοίκους της περιοχής, ενώ σε δηλώσεις του επεσήμανε το μεγάλο πρόβλημα με τη ραγδαία αύξηση της ανεργίας, όπως είπε χαρακτηριστικά, αλλά και τα εκατοντάδες "λουκέτα" στα μαγαζιά και το μόνιμο "στέγνωμα" της αγοράς.

"Οι πολίτες, την Κυριακή, θα στείλουν στην κυβέρνηση ένα ηχηρό μήνυμα: Ότι υπάρχει άλλος δρόμος. Δρόμος ανάπτυξης και ελπίδας», επεσήμανε ο πρόεδρος της ΝΔ, ο οποίος εξήρε τις πρωτοβουλίες του κ. Μιχαλολιάκου, πρωτοβουλίες που, όπως τόνισε, έχουν ως επίκεντρο "την οικογένεια και τον κάθε πολίτη και που φιλοδοξούν να δώσουν στον Πειραιά τη χαμένη του αρχοντιά."

Το απόγευμα ο κ. Σαμαράς αναχωρεί για τη Μεσσηνία όπου το βράδυ θα παραβρεθεί σε εκδήλωση του υποψηφίου για την περιφέρεια Πελοποννήσου Δημήτρη Δράκου.