Μία μόλις ημέρα πριν την εκδήλωση για την 38η επέτειο της 3ης Σεπτεμβρίου, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης έδωσε στη δημοσιότητα ένα μήνυμα με το οποίο, μεταξύ άλλων, γνωστοποιεί πως δεν θα παρεβρεθεί στην εκδήλωση λόγω υποχρεώσεων. Στο μήνυμά του ο κ. Χρυσοχοΐδης σημειώνει:

«Τα αιτήματα για εθνική ανεξαρτησία, λαϊκή κυριαρχία και κοινωνική απελευθέρωση παραμένουν επίκαιρα ιδιαίτερα στο πλαίσιο του μεγάλου αγώνα που δίνουμε όλοι οι Έλληνες για να υπερβούμε την κρίση και να οικοδομήσουμε ένα ελπιδοφόρο μέλλον. 

Στις κρίσιμες στιγμές που διανύει ο τόπος είναι ανάγκη, σε κλίμα εθνικής ενότητας και ομοψυχίας, να εντείνουμε τις προσπάθειες μας για να συνδέσουμε εκ νέου τις διαχρονικές μας αξίες με την σύγχρονη ελληνική πραγματικότητα.

Με την ευκαιρία της εκδήλωσης για την 38η επέτειο της 3ης Σεπτεμβρίου, θα ήθελα να απευθύνω θερμό χαιρετισμό.

Δυστυχώς όμως, όπως ενημέρωσα και τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, δεν θα μπορέσω να παρευρεθώ λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεών μου εκτός Αθηνών.»


Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η κεντρική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ για την επέτειο της ίδρυσης του Κινήματος, στις 3 Σεπτεμβρίου 1974.


Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί το ανανεωμένο έμβλημα του ΠΑΣΟΚ. Η ομιλία του Ευάγγελου Βενιζέλο, αναμένεται ότι θα έχει ιδεολογικό χαρακτήρα με αναφορές στα συνθήματα της ιδρυτικής πράξης του Κινήματος σε συνδυασμό με τη σημερινή συγκυρία και πραγματικότητα.

Σχετικά Θέματα:

Παπανδρέου και Σημίτης δεν θα παραβρεθούν στα γενέθλια του ΠΑΣΟΚ!