Σήμερα, 3 Σεπτεμβρίου, στις 20:00 το βράδυ, διοργανώνεται στη Νίκαια (Πλατεία Δαβάκη-Περιβολάκι, Λεωφόρος Πέτρου Ράλλη) η εκδήλωση του Νέου Αγωνιστή, στην οποία θα μιλήσει και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας. Η εκδήλωση, η οποία τελείται ανήμερα των «γενεθλίων» του ΠΑΣΟΚ, γεγονός που προκάλεσε αντιδράσεις από την Ιπποκράτους, έλαβε μία… επεισοδιακή τροπή μεσοβδόμαδα καθώς ένας εκ των ομιλητών, ο καθηγητής Μενέλαος Γκίβαλος, επί μακρόν συνδεδεμένος με το χώρο της δημοκρατικής παράταξης, δήλωσε την αποχώρησή του εξαιτίας της «αισθητικής» της αφίσας, καθώς και της απόδοσης θέσης κεντρικού ομιλητή στον επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ, σε μία ημέρα φορτισμένη για το ΠΑΣΟΚ.

Ο Νέος Αγωνιστής, οργάνωση προερχόμενη από το ΠΑΣΟΚ, η οποία πλέον δραστηριοποιείται στο χώρο του ΣΥΡΙΖΑ υλοποιεί το σχεδιασμό αυτής της εκδήλωσης με στόχο τη διεξαγωγή διαλόγου γύρω από τη θεματική, «Με τη Δημοκρατική Παράταξη της Αριστεράς στον αγώνα για Εθνική Ανεξαρτησία-Λαϊκή Κυριαρχία-Κοινωνική Απελευθέρωση σήμερα».

Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Γιάννης Χατζηαντωνίου, μέλος της ΣΕ του Νέου Αγωνιστή και της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, ενώ εκτός του Αλέξη Τσίπρα θα μιλήσει η Νίνα Κασιμάτη, εκπρόσωπος του Νέου Αγωνιστή.