Με τον πρώην πρωθυπουργό και πρώην πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κώστα Καραμανλή, συναντήθηκε ο νέος γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, Μανώλης Κεφαλογιάννης. «Μετά τη συνάντησή μου με τον πρωθυπουργό και αρχηγό της Νέας Δημοκρατίας, κ. Αντώνη Σαμαρά, συναντήθηκα, σήμερα, με τον πρώην πρωθυπουργό κ. Κώστα Καραμανλή και στην αρχή της άλλης εβδομάδος, θα συναντηθώ με τον επίτιμο Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κωνσταντίνο Μητσοτάκη. Πολιτικούς που συμβολίζουν την ενότητα και τη συνέχεια της παράταξης», δήλωσε ο κ. Κεφαλογιάννης αμέσως μετά τη συνάντηση.

«Αυτή η παράταξη έχει μακρά ιστορία. Έρχεται από πολύ μακριά και φιλοδοξεί να πάμε ακόμα μακρύτερα», συμπλήρωσε και χαρακτήρισε πολύ σημαντικό το γεγονός ότι «σε αυτή την περίοδο κρίσεως, η παράταξη της Νέας Δημοκρατίας αποτελεί το βασικό κορμό της κεντροδεξιάς» και «είναι ενωμένη όσο ποτέ».

«Έτσι θα συνεχίσουμε και στο μέλλον: Στηρίζοντας την κυβέρνηση. Αλλάζουμε το κόμμα και θα βοηθήσουμε τον Πρωθυπουργό να αλλάξει την Ελλάδα», κατέληξε στη δήλωσή του ο γραμματέας της ΝΔ.