«Για εγκατάλειψη κάθε είδους διαπραγμάτευσης απο την επομένη της ορκομωσίας της κυβέρνησης» κατηγορούν οι Ανεξάρτητοι Έλληνες τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά σχολιάζοντας την ομιλία του σήμερα στη Θεσσαλονίκη, υποστηρίζοντας ότι «κάθε μέρα πείθει και λιγότερους».

Ο εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων Χρήστος Ζώης, με δήλωσή του επιτέθηκε στον πρωθυπουργό υποστηρίζοντας ότι «δεν έχει καμία σχέση με την αλήθεια».

«Ο πρωθυπουργός είχε δεσμευτεί προεκλογικά για παραμονή μας στο ευρώ, διαπραγμάτευση του Μνημονίου και άμεση αποκατάσταση των κοινωνικών αδικιών, από την επομένη της ορκομωσίας του είχαμε βροχή δηλώσεων για έξοδό μας από το ευρώ, εγκατάλειψη κάθε είδους διαπραγμάτευσης και ολοκλήρωση του σχεδίου δολοφονίας της κοινωνίας με τα μέτρα των 11,8 -τουλάχιστον- δις" είπε ο κ. Ζώης.

Υποστήριξε ότι «μία είναι η αλήθεια λοιπόν: ότι ο πρωθυπουργός δεν έχει καμιά σχέση με την αλήθεια και επειδή κάθε μέρα πείθει όλο και λιγότερους, νιώθει την ανάγκη να την επικαλείται συνεχώς» και κατέληξε:

«Η ομιλία του στην έκθεση Θεσσαλονίκης ήταν μία επανάληψη των προεκλογικών του ομιλιών με μία διαφορά, ότι τώρα πια δεν υπάρχει ούτε η ελπίδα».