Με ελαφρώς... ειρωνική διάθεση εμφανίστηκε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης, ο οποίος «μειδίασε» με την επίδειξη υπερβάλλοντος ζήλου της κυβέρνησης. 
Για του λόγου το αληθές, ο κ. Βενιζέλος με αφορμή την συνένωση ΔΕΘ και Helexpo αλλά και τη χθεσινή ομιλία Σαμαρά είπε: 


«Δεν μας συγκινεί η επίδειξη υπερβάλλοντος κυβερνητικού ζήλου για τη λήψη αποφάσεων, όποιος θέλει να πάρει δύσκολες αποφάσεις να τις πάρει. Εχουμε πάρει δύσκολες αποφάσεις και ξέρουμε πως είναι. Για να καταλάβετε τι εννοώ, δείτε τι έλεγα εγώ πέρυσι, ως υπουργός Οικονομικών, και τι έλεγαν άλλοι, υπό το φως αυτών που μεσολάβησαν».

Κατά τα άλλα, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ αναφέρθηκε στην ανάγκη να αλλάξει ριζικά η Έκθεση Θεσσαλονικης, να βρεθεί μια νέα έξυπνη ιδέα που θα προσελκύσει το ενδιαφέρον.

Ως προς τη συνένωση των δύο εταιρειών εμφανίστηκε θετικός, ωστόσο επέμεινε ότι ο χώρος εγκαταστάσεων της ΔΕΘ δεν πρέπει να αλλάξει.  


Στη συνέχεια ο κ. Βενιζέλος συναντήθηκε με εκπροσώπους φορέων της Θεσσαλονίκης και ενημερώθηκε για τις προτάσεις και τα αιτήματα τους.

Στη συνάντηση συμμετείχαν ο υπουργός Περιβάλλοντος Ευάγγελος Λιβιεράτος και πρώην υπουργοί του ΠΑΣΟΚ (Φ. Σαχινίδης, Γ. Μαγκριώτης, Γ.Μανιάτης, Θ. Μωραίτης), η εκπρόσωπος Τύπου Φ. Γεννηματά και κομματικά στελέχη.

TAGS