Την έντονη διαμαρτυρία του για τον προγραμματισμό των εργασιών του Κοινοβουλίου εξέφρασε προς το προεδρείο της Βουλής ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Τέρενς Κουίκ, κατά τη σημερινή συνεδρίαση της Ολομέλειας του Σώματος.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Κουίκ κάλεσε το προεδρείο της Βουλής να λαμβάνει σοβαρά υπόψη τις ταυτόσημες ώρες συνεδριάσεων της Ολομέλειας και των Επιτροπών της Βουλής. «Κοροϊδεύουμε τον κόσμο όταν συνυπάρχουν οι πάντοτε κρίσιμες Ολομέλειες με εκείνες των Επιτροπών που κατά κύριο λόγο είναι νομοπαρασκευαστικές», παρατήρησε χαρακτηριστικά και σημείωσε πως την ώρα που «ο κόσμος στραγγαλίζεται από τα μέτρα των Μνημονίων», «δεν μπορεί η Ολομέλεια, που παίρνει τις τελικές αποφάσεις, να είναι άδεια αίθουσα».

«Δεν δικαιούμαστε με το θέαμα των άδειων εδράνων της Ολομέλειας να επιτείνουμε την άποψη που έχει ο κόσμος ότι οι Βουλευτές την 'κοπανάνε', χωρίς να γνωρίζουν ότι είναι απασχολημένοι σε εργασίες Επιτροπών που ορίζονται τις ίδιες ώρες», πρόσθεσε ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων και ζήτησε από τον πρόεδρο της Βουλής, να θέσει επιτακτικά, στην πρώτη συνδιάσκεψη των Προέδρων, την επίλυση του προβλήματος.