current views are: 1

12 Σεπτεμβρίου 2012
Δημοσίευση11:18

Στο «πλευρό» του Καμμένου ο Νικολόπουλος για την εξεταστική του Μνημονίου

Την πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το Μνημόνιο Ι, συνυπογράφει ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος.

Δημοσίευση 11:18’
αρθρο-newpost

Την πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το Μνημόνιο Ι, συνυπογράφει ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος.

Την πρόταση των Ανεξάρτητων Ελλήνων για σύσταση εξεταστικής επιτροπής για το Μνημόνιο Ι, συνυπογράφει ο βουλευτής Αχαΐας Νίκος Νικολόπουλος. Σε συνέχεια επιστολής του στον πρόεδρο των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ο κ. Νικολόπουλος είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Καμμένο κατά την οποία συμφώνησαν να συναντηθούν σήμερα στις 13.00 (στα γραφεία της Βουλής), προκειμένου ο Αχαιός βουλευτής να υπογράψει την πρόταση σύστασης εξεταστικής επιτροπής ως εκπρόσωπος του «Κινήματος Αναγέννηση» (ΚΙΝ.Α.).

Υπενθυμίζεται ότι στις 9 Σεπτεμβρίου ο κ. Νικολόπουλος κατέθεσε σχετική ερώτηση στον Πρωθυπουργό, στην οποία όπως επισημαίνει, δεν έχει λάβει ακόμη απάντηση παρά την ρητή πρόβλεψη του Κανονισμού Λειτουργίας της Βουλής.

Ακολούθησε νέα επιστολή του βουλευτή προς τον κ. Σαμαρά και ανοικτή επιστολή προς τους κ.κ. Αλ. Τσίπρα και Π. Καμμένο.

«Εκφράζω», τόνισε, «την πλήρη στήριξή μου στο αίτημα της εξεταστικής, από όπου και αν προέρχεται, πιστεύοντας πως η σημερινή Βουλή, χωρίς καμία διάθεση ρεβανσισμού και με απόλυτη νηφαλιότητα και αντικειμενικότητα, οφείλει να εξετάσει όλα τα στοιχεία και να διακριβώσει τις συνθήκες, υπό τις οποίες, η Ελλάδα εξοβελίστηκε από τις αγορές, μετατρέποντας ένα πρόβλημα χρέους -παρόμοιο με αυτό που οι περισσότερες χώρες του δυτικού κόσμου αντιμετωπίζουν- σε κρίση δανεισμού, με αποτέλεσμα να οδηγηθεί στην τρόικα και το μνημόνιο».


σχετικα αρθρα